Take a break en plan jouw perfecte tussenjaar, sabbatical of wereldreis

94% van de millennials wil graag een sabbatical nemen en steeds meer jongeren gaan na hun examens op tussenjaar om te backpacken, een buitenland-stage of taalcursus te volgen of te reizen en werken. Maar waar begin je als je droomt van een buitenland-break? Ontdek met het boek Take a break hoe je binnen een jaar jouw droomreis kunt realiseren.

Take a break zet de beste bestemmingen voor een langere reis op een rij, helpt je om jouw perfecte invulling te kiezen én geeft je de handvatten om binnen een jaar weg te kunnen. Inclusief een concreet spaarplan waar je je ook echt aan kunt houden en 17 interviews met inspirerende reizigers die je voor zijn gegaan, zoals Liesbeth Rasker, Tom Grond en Charlotte van ’t Wout.

 

 

Sara van Geloven (1989) is freelance reisjournalist en zegde begin 2019 haar baan als hoofdredacteur van Lonely Panet magazine op om Take a break te schrijven en weer langere reizen te kunnen maken. Want na een stage in New York, studietijd in Liverpool en vele droomtrips weet ze: een buitenland-break is het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven.

 

 

Take a break | Sara van Geloven | 9789021573991 | €20,- | 12 november 2019

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.