Beleef Yummy live in Bobbejaanland

Na het overweldigend succes van spookhuis Welp vorig jaar, kiest Bobbejaanland dit jaar opnieuw voor een film als basis van het nieuwe spookhuis. Bobbejaanland slaat daarvoor de handen in elkaar met filmdistributeur Kinepolis Film Distribution (KFD) & productiehuis A Team Productions de makers van Patser & Yummy, de eerste Vlaamse Zombiefilm.

Yummy is pas in de bioscoop te zien vanaf 18 december 2019, maar we kunnen de film in oktober dus al live beleven in Bobbejaanland.

Yummy, naar de eerste Vlaams Zombiefilm

De gekende spookhuizen Welp, Bazaar Bizarre, Sonar en Nightmare Motel vinden we ook dit jaar opnieuw terug in Bobbejaanland. Toch zullen er ook enkele veranderingen plaatsvinden. “We nemen dit jaar afscheid van één van de oudste spookhuizen uit het Halloweenprogramma,” vertelt Commercieel en Creatief Directeur Peggy Verelst. “Waar afgelopen jaren spookhuis The Doll Factory te vinden was, bouwen we vandaag aan het nieuwe spookhuis Yummy.” Daarmee verwerkt Bobbejaanland opnieuw een live experience in het Halloweenprogramma.

 

 

Voor de film Yummy, reizen we richting Oost-Europa, waar plastisch chirurg Krawcyck van de wereld een mooiere plaats probeert te maken. Bij één van zijn experimentele behandelingen loopt het echter mis en wordt een patiënte besmet met een virus dat van haar een zombie maakt. Waar het idee voor zo’n film vandaan komt? “Gooi een geschifte regisseur met “zombiefantasieën” bij enkele andere filmmakers in een leegstaand plastische chirurgiekliniek en je krijgt YUMMY. Een film vol, facelifts, boob jobs … en zombies.” aldus Stéphanie Maussen van KFD & Kobe Van Steenberghe van A Team Productions.

Een product van Leisure Expert Group

Hoewel “Yummy” zich ook afspeelt in een plastische chirurgie kliniek, zal de maze toch volledig anders zijn dan zijn voorganger. “We zijn samen met de mensen van Leisure Expert Group van 0 gestart om de maze op te bouwen,” verzekert Peggy. Ook de makers van Yummy zijn enthousiast: “We vinden het al vele jaren fantastisch hoe hard Bobbejaanland inzet op Halloween. Toen we hoorden dat Bobbejaanland een ziekenhuis maze wilde verbouwen zijn we meteen op die kar gesprongen,” treden Stéphanie en Kobe haar bij.

 

 

Ook Halloween in Land of Legends

“Nog een vernieuwing in het programma is de Epic Party. Op de vijf nocturne avonden vieren de Aardmannen, Vuurridders, Skyriders en Elfen feest in Land of Legends.” verklapt Verelst nog. Bobbejaanland trommelde hiervoor een indrukwekkende lijst aan dj’s op.

De jongste winnaar van de MNM “Start to DJ”-wedstrijd Manuals neemt plaats achter de draaitafels. Net als zijn collega-winnaar uit 2018 Merlo en 5NAPBACK, die de wedstrijd in 2016 won. Ook de Belgische talenten LOUIS XIV en Michael Amani, die afgelopen zomer beiden nog op Tomorrowland stonden, treden aan. Verder maken MTOW, Arthur Lewis, C-bass en WildVibes hun opwachting.

Halloween in Bobbejaanland belooft dus opnieuw een unieke beleving te worden. Wie Yummy en de Epic Party zelf wil ervaren, kan terecht op het gruwelijkste Halloweenevent van het land. Bobbejaanland Halloween vindt dit jaar plaats van 16 oktober tot en met 3 november 2019.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.