Nieuwe uitgave van de Stadswandeling Goedereede

Goedereede is een prachtig stadje met een rijke historie. Het lijkt op sommige plaatsen of de tijd er heeft stilgestaan. Geen wonder dat de Stichting Stad Goedereede in 1999 een stadswandeling heeft uitgegeven over het stadje. Nu, 20 jaar later, is deze stadswandeling door Eilandmarketing Goeree-Overflakkee geactualiseerd, herschreven en in een nieuw jasje gestoken.

Bezienswaardigheden

De stadswandeling van 1,2 kilometer neemt de bezoeker mee langs de diverse bezienswaardigheden van de stad. In het boekje wordt op hoofdlijnen de historie geschetst van de stad en natuurlijk komen de kenmerkende verhalen aan bod. Bijvoorbeeld het verhaal van Paus Adrianus VI, de heksenverbrandingen of de Goereese Port. Maar via de stadswandeling word je ook op details gewezen die je anders volledig over het hoofd zou zien. De wandeling is verkrijgbaar in het Nederlands en Duits.

 

 

De stadswandeling Goedereede is een uitgave van Eilandmarketing Goeree-Overflakkee met medewerking van onder andere Pauline Hof, André Kastelein en de Stichting Stad Goedereede. Het boekje is voor € 3,95 onder andere te koop bij VVV Goeree-Overflakkee en diverse andere verkooppunten.

 

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.