Geniet van de beste kampvuurmuzikanten van Nederland op het Kampvuurfestival 2019

Op zaterdag 7 september organiseert De Groene Koepel, te gast in de natuur, de tweede editie van het Kampvuurfestival. Dit intieme muziekevenement, bedoeld om het buitenleven te vieren, vindt plaats op GroepsNatuurkampeerterrein Scoutinglandgoed Zeewolde. De line up is bekend en de kaartverkoop is gestart.

Kampvuurfestival

Het Kampvuurfestival is een vervolg op de succesvolle Dag van de Kampvuurmuzikant, die Stichting De Groene Koepel jaarlijks organiseert op de Natuurkampeerterreinen en GroepsNatuurkampeerterreinen. De publieksfavorieten van afgelopen editie vormen dan ook de headliners van het festivalprogramma. De organisatie vraagt het publiek om wederom een publieksfavoriet te kiezen, deze muzikant mag zich vervolgens ‘Beste Kampvuurmuzikant van Nederland’ noemen!

 

 

Programma

Naast de optredens van meer dan vijftien kampvuurmuzikanten, kunnen bezoekers hun eigen muzikale talent ontdekken tijdens de workshops ukelele. Maar ook ontspannen tijdens de yogasessies, een workshop vuur maken volgen en luisteren naar een spannend kampvuurverhaal. Neerploffen in een strandstoel en met een zomers drankje genieten van de mooie omgeving mag natuurlijk ook. Voor kinderen zijn er een aantal kinderactiviteiten. Het programma duurt van 14.00uur tot 22.00uur en aansluitend kan er gekampeerd worden. Bekijk de website voor het volledige programma.

 

 

Food & Drinks

Bezoekers genieten tijdens het festival van heerlijke hapjes en drankjes. Waar mogelijk zijn de producten biologisch en er zijn voldoende vegetarische opties. Het is mogelijk met pin te betalen.

Locatie

Het festival vindt plaats op Scoutinglandgoed Zeewolde, in het midden van het land. Scoutinglandgoed Zeewolde is een écht GroepsNatuurkampeerterrein en bestaat uit diverse kampeervelden die hier speciaal voor zijn ingericht. Scoutinglandgoed Zeewolde is één van de zeventien GroepsNatuurkampeerterreinen van Nederland.

Kaartverkoop

De kaartverkoop is gestart. Er zijn dagkaarten, kampeerkaarten en weekendkaarten. Kijk voor meer informatie of om direct te bestellen op de website.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.