LEVEL shorthaul viert haar éénjarig jubileum in Wenen

LEVEL shorthaul onderdeel van International Airline Group viert haar éénjarig bestaan van de eerste shorthaul basis in Wenen. In april dit jaar opende er een tweede Europese basis in Amsterdam. Om te vieren dat LEVEL één jaar bestaat is er een wedstrijd uitgeschreven om een nieuwe naam te bedenken voor een LEVEL Airbus A320. De 27-jarige Viktoria uit Oostenrijk, die tevens op dezelfde dag jarig is, heeft uit alle inzendingen gewonnen. De Airbus OE-LVS werd daarom officieel omgedoopt tot Viktoria.

Naamwedstrijd

In aanloop naar het éénjarig jubileum van LEVEL vond er in Oostenrijk een namenwedstrijd plaats voor het bedenken van de meest originele naam voor een Airbus A320. Uit vele inzendingen heeft de 27-jarige Viktoria gewonnen met haar eigen naam. De naam is oorspronkelijk Latijns en betekent “overwinning”, wat past bij de jonge Oostenrijkse low-cost luchtvaartmaatschappij. Vandaag mocht Viktoria dan ook op haar verjaardag en de eerste verjaardag van LEVEL de Airbus OE-LVS officieel omdopen tot Viktoria en kreeg zij tickets naar haar favoriete bestemming Londen. Voor de jonge Oostenrijkse was het vandaag daarom dubbelfeest.

 

 

Allereerste vlucht

Op 17 juli 2018 om 16:20 uur vertrok de allereerste vlucht van LEVEL shorthaul van Wenen naar Londen Gatwick. De vloot bestond toen uit vier vliegtuigen die naar 14 Europese bestemmingen vlogen. Vandaag de dag, precies één jaar later heeft de Oostenrijkse low-cost vliegtuigmaatschappij zich niet alleen op de kaart gezet in Oostenrijk maar is sinds april dit jaar ook aanwezig in Amsterdam. Hiermee vergroot zij haar vloot met zeven vliegtuigen en breidt haar netwerk uit met 23 bestemmingen, waarvan zeven opereren vanaf Amsterdam Schiphol Airport. In de zomer van 2019 zijn er meer dan 1,2 miljoen stoelen beschikbaar.

 

 

“Ik ben erg trots op ons éénjarig jubileum en wil deze gelegenheid dan ook aangrijpen om het hele team van LEVEL shorthaul te bedanken voor hun excellente werk. Onze toegewijde personeel is de belangrijkste factor om onze reizigers de beste service en kwaliteit te kunnen bieden. Als blijk van waardering hebben wij onze Airbus OE-LVS gepersonaliseerd, die vanaf vandaag onder de naam Viktoria zal vliegen”, vertelt Frank Glander, Managing Director LEVEL, Anisec Luftfahrt GmbH.

Krassimir Tanev, Managing Director van LEVEL, Anisec Luftfahrt GmbH, zegt: “Wij zijn erg enthousiast over het vertrouwen dat onze klanten hebben in LEVEL in de afgelopen 12 maanden. Er zijn veel keuzes en daarom zijn wij extra blij met de loyaliteit die onze klanten tonen. Wij zijn ervan overtuigd dat met onze focus op kwaliteit en uitstekende service voor aantrekkelijke prijzen, wij onszelf positioneren als dé luchtvaartmaatschappij van eerste keuze in de markten die wij bedienen”.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.