Deze 4 World Travel Awards heeft Peru gewonnen

De Commissie voor de Promotie van Peru voor Export en Toerisme (PROMPERÚ) is door de World Travel Awards (WTA) voor het vierde achtereenvolgende jaar bekroond als beste verkeersbureau in Zuid-Amerika. Dit werd afgelopen zaterdag tijdens een gala-avond in La Paz, Bolivia, bekend gemaakt.

Daarnaast kwam Peru tijdens deze ‘Oscars van de Toerisme’ ook als winnaar naar voren in de categorieën Beste Culinaire Bestemming in Zuid-Amerika, Beste Culturele Bestemming in Zuid-Amerika en Beste Toeristische Attractie in Zuid-Amerika: Machu Picchu. Met deze erkenningen wordt de hoge kwaliteit van Peru in deze sector opnieuw aangetoond.

 

 

“Deze triomfen ondersteunen het intensieve promotiewerk wij samen met het ministerie van Toerisme (MINCETUR) en de gehele toeristische sector uitvoeren, en laten een geslaagde samenwerking tussen de publieke en private sector zien. Al deze inspanningen positioneren ons land als een bestemming vol geschiedenis, cultuur, natuur en heerlijke keuken die wereldwijd erkend wordt”, zegt Luis Torres Paz, Executive President van PROMPERÚ.

 

 

World Travel Awards

De WTA Zuid-Amerika is een van de meest prestigieuze evenementen in de reisindustrie in de regio en wordt bijgewoond door de toonaangevende experts in de sector. De winnaars van de Zuid-Amerikaanse editie worden ook genomineerd voor de wereldwijde WTA, die op 28 november in Oman bekend gemaakt worden. In 2018 werd Peru hier gekozen tot Beste Culturele Bestemming en Machu Picchu als Beste Toeristische Attractie, en werd Peru voor het zevende achtereenvolgende jaar als Beste Culinaire Bestemming ter wereld uitgeroepen.

De World Travel Awards worden volgens de prestigieuze Amerikaanse krant The Wall Street Journal beschouwd als de ‘Oscars van het toerisme’ en erkennen al 26 jaar uitmuntendheid in alle sectoren van de toeristische en reisindustrie. De winnaars worden gekozen door middel van stemmen van het publiek via het online platform van de organisatie, waaraan toeristische professionals, zakenmensen uit de sector en reizigers deelnemen.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.