Een escape room op Princess Cruises’ nieuwste schepen

Princess Cruises heeft bekend gemaakt dat een escape room op zee staat gepland op de twee nieuwste schepen binnen haar vloot, namelijk de 3.660 passagiers tellende Sky Princess en Enchanted Princess.

Het zal gaan om een combinatie van digitale en fysieke uitdagingen. De ‘Phantom Bridge’ neemt de spelers mee in het leiden en besturen van een simulatie schip door een tijdperk van historische en toekomstige periodes. Begeleidt door lichten, geluid en digitale kenmerken wordt een realistische, interactieve ervaring gecreëerd voor de deelnemers met als doel de sleutel voor de uitgang te vinden.

Gedurende het verhaal, zullen de gasten moeten samenwerken om aanwijzingen te ontdekken en puzzelstukjes op te lossen, waarbij het schip verandert en reageert op hun daden.

 

 

De ‘Phantom Bridge’ is gemaakt voor deelnemers van alle leeftijden en mensen met een beperking, zodat families en vrienden samen kunnen spelen. Er kan op verschillende niveaus worden gespeeld en er zijn meer dan 700 verschillende uitkomsten mogelijk, wat ertoe leidt dat de spelers veel verschillende ervaringen zullen beleven. De spelen duren ongeveer een 25 minuten en er kunnen tot 6 personen tegelijk deelnemen. De ‘Phantom Bridge’ zal op dek 16 zijn gesitueerd in een nieuw ervaring centrum.

 

 

De Sky Princess zal in oktober dit jaar in de vaart komen, en de ‘Phantom Bridge’ zal vanaf december in gebruik zijn. Aan boord van de Enchanted Princess zal deze escape room direct bij de doop in juni volgend jaar in Southampton beschikbaar zijn.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.