Dit attractiepark krijgt een All-in Concept

Vanaf vrijdag 5 juli beleven families een complete dag uit met een nieuw concept. Per ingang van deze datum zal het Pannenkoekenhoes plaats maken voor een volledige All-in dag.

Na de recentelijke overname van oud eigenaar Arijan van Bavel (Adje) werd er naast een investering in een nieuwe attractie volop gewerkt aan onderhoud van het park. Daarbij is er gewerkt aan een volledig nieuw concept voor het direct naastgelegen Pannenkoekenhuis die werd omgebouwd tot een sprookjesrestaurant. Nu deze ombouw compleet is zal de volgende fase worden ingezet en dat is het aanbieden van een volledige dag Attractiepark met een all-in concept voor een vast bedrag. Daarbij zal de naam Pannenkoekenhoes verdwijnen en zal onderdeel worden van het Attractiepark met de naam Familierestaurant De Waarbeek.

 

 

Dit concept zal ideaal zijn voor gezinnen die hiermee een totaal belevenis kunnen beleven zonder “nee te hoeven zeggen”. Maar uiteraard is dit geschikt voor iedereen die voor een vaste prijs een dag naar een Attractiepark wil gaan inclusief eten en drinken.

 

 

 • Reguliere ticket prijs: €12,50
 • All-In kinderprijs tot 11 jaar: €17.50
 • All-in reguliere prijs: €25,-
 • Upgrade naar all-in

  Uiteraard is het mogelijk het park gewoon te bezoeken voor de bekende lage prijs en is het mogelijk op de dag zelf te upgraden naar dit all-in arrangement. De upgrade prijs zal voor kinderen €8,50 bedragen en de reguliere upgrade prijs: €17,50

   

   

   

  Lees elke dag het laatste nieuws

  Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

  "*" geeft vereiste velden aan

  Hoe spreken wij jou aan?*
  Naam
  Hidden
  Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

   

Comments are closed.