Dit is de spectaculaire zomershow van Toverland

In Attractiepark Toverland is deze zomervakantie de nieuwe duikshow ‘The Battle of Port Laguna’ te zien. De avontuurlijke show speelt zich af op een aangespoeld schip, waar een strijd tussen goed en kwaad leidt tot een dodemansduik van maar liefst 25 meter. The Battle of Port Laguna is speciaal voor Toverland ontwikkeld en wordt van zaterdag 6 juli tot en met zondag 25 augustus minimaal drie keer per dag opgevoerd.

In een tweetal Backstage video’s op het YouTube-kanaal van Toverland wordt een uniek kijkje achter de schermen van de show geboden.

The Battle of Port Laguna speelt zich af in het entreegebied Port Laguna. Hier spoelen al jaren magische kostbaarheden en flessen aan. Wanneer een strandjutter op verkenning gaat op een aangespoeld schip, ontdekt hij een magische parel. Degene die de parel naar de top van het schip brengt, zal de kapitein ervan worden. Echter blijken er zeerovers op de loer te liggen en er barst een strijd los tussen goed en kwaad. Alleen een dodemansduik vanaf 25 meter hoogte kan zorgen voor een goede afloop.

 

 

Op maat gemaakt

“Met The Battle of Port Laguna borduren wij voort op het verhaal van ons nieuwe entreegebied”, vertelt David Slob, Creatief Leider Entertainment. “Het is een show vol avontuur en magie voor de hele familie.” De show is tweetalig, Nederlands en Engels, waardoor deze geschikt is voor een internationaal publiek. In het schip, dat het grootste showdecor in de geschiedenis van Toverland is, zijn tevens water- en vuureffecten verwerkt. The Battle of Port Laguna is een coproductie met het Schotse showbedrijf Falcon Entertainment. Aan de show werken in totaal zeven duikers mee. De showmuziek werd gecomponeerd door het Duitse muziekproductiebedrijf IMAscore.

 

 

Backstage video’s

In een tweetal Backstage video’s wordt de ontwikkeling van The Battle of Port Laguna op de voet gevolgd. Zo wordt de kijker meegenomen in het ontwerp van het decor, de opbouw van de show, de technische details en de muziekproductie. De eerste video is vanaf nu te bekijken via het YouTube-kanaal van Toverland, de tweede video volgt later deze week.

Voorstellingen

The Battle of Port Laguna is drie keer per dag te zien van zaterdag 6 juli tot en met zondag 25 augustus 2019. Tijdens de Midzomeravonden, die van 17 juli tot en met 17 augustus elke woensdag en zaterdag plaatsvinden, is Toverland geopend tot 23.00 uur en zal in de avonduren een vierde show worden opgevoerd.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.