Zo houd je je bagage droog

De Dare2b Ardus 30L Waterproof Backpack is een waterdichte en compacte roll-top dagrugzak. Prima geschikt voor dagelijks gebruik, maar ook voor regenachtige citytrips, bergwandelingen of kanotochten. Met deze rugzak weet je zeker dat je bagage droog aankomt op de plaats van bestemming.

De Ardus is ook nog eens heel betaalbaar. Het draagsysteem is voorzien van twee gewatteerde en goed ventilerende schouderbanden. Reflecterende details op tas en schouderriemen maken hem extra veilig bij slecht weer en in het donker. De rugzak is voorzien van een bevestigingslus voor een fietslamp. Door de combinatie van de roll-top sluiting en de gelaste naden blijft de inhoud van je rugzak onder alle weersomstandigheden droog.

 

 

Informatie

De Dare2b Ardus 30L is verkrijgbaar bij sport- en outdoorwinkels en webshops zoals bol.com. Consumentenadviesprijs € 59,95. Ga voor meer informatie naar de website.

 

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.