Deze airline wint vier awards van de luchtvaartindustrie

Lufthansa is voor het derde jaar op rij verkozen tot ‘Beste Luchtvaartmaatschappij in Europa’ en ‘Beste West-Europese vliegmaatschappij’. De prijzen zijn uitgereikt tijdens een Skytrax-ceremonie in het kader van de luchtvaart- en ruimtevaarttentoonstelling ‘Le Bourget’, in Parijs.

SWISS en Austrian Airlines behaalden ook succes en namen beiden een prijs in ontvangst. Austrian kreeg de prijs voor haar catering in de Premium Economy Class – ‘Beste Premium Economy Class catering aan boord’ en SWISS in de categorie ‘Beste eerste klas lounge ter wereld’, voor de buitengewone SWISS Lounge in Zürich. Skytrax, het marktonderzoeksinstituut dat gespecialiseerd is in de luchtvaart, ondervroeg eerder ongeveer 20 miljoen passagiers uit meer dan 160 landen over de hele wereld.

 

 

“Het is een eer om vier onderscheidingen van onze klanten te krijgen. Vooral onze collega’s in de cabine, cockpit en op de grond kunnen heel trots zijn. Zij zijn degenen die onze premium belofte elke dag opnieuw waarmaken”, zegt Harry Hohmeister, lid van de directie en hoofd Marketing Network Airlines van Lufthansa Group AG.

 

 

Productoffensief

De Lufthansa Group blijft zich consequent richten op innovatie. Lufthansa, SWISS en Austrian hebben het grootste productoffensief aller tijden gelanceerd en investeren nog eens 2,5 miljard euro in nieuwe stoelen in alle klassen, een aanzienlijk groter lounge aanbod en de uitbreiding van digitale diensten. Alles met het doel om klanten een nog persoonlijkere service te bieden.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.