Kom dit weekend naar de Farm & Country Fair in Aalten

Ons platteland is volop in beweging en dat is te zien op 21, 22 en 23 juni 2019 bij de Farm & Country Fair in Aalten. Een belevenisfestival middenin de natuur. Kom je langs?
farm-country-fair

Mens en dier, tuin en boerderij spelen de hoofdrol

Tien handige belevenisdorpen gaan elk uitgebreid in op hun specifieke thema: van wol tot tuin, van voeding tot hondendorp. In de witte punttenten bieden meer dan 400 bedrijven, ambachten en organisaties hun nieuwste producten aan. De grote diversiteit aan kleding, wellness, zelfgemaakt lekkers, decoraties, planten, vintage en dierenbenodigdheden staan garant voor een dag heerlijk shoppen. De bloemrijke decoraties op het hele terrein zorgen voor een gastvrije en ontspannen sfeer.

 

 

Het thema van 2019 is “Trots op ons mooie platteland”. Door de vele activiteiten en duizenden dieren is de Farm & Country Fair een leerzame dag uit voor elke leeftijd en interesse

SPraktische informatie

De Farm & Country Fair in Aalten vindt plaats op 21, 22 en 23 juni 2019. Op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni van 10.00 tot 21.00 uur, op zondag 23 juni van 10.00 tot 18.00 uur. Het programma en alle informatie is te vinden op de site.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.