Kom culinair genieten voor Orange Babies op Taste of Amsterdam

Orange Babies staat dit jaar voor de derde keer op hét culinaire festival Taste of Amsterdam. Van vrijdag 31 mei tot en met zondag 2 juni staat naast de eigen Boschendal wijnbar ook de foodtruck van Street Food Unlimited met gerechten uit Zuid-Afrika, Zambia en Namibië.

En er is meer. De echte fijnproevers kunnen een plekje reserveren aan de NEFF Chef’s Table. Speciaal voor Orange Babies, stelt executive chef Schilo van Coevorden, van restaurant Taiko in het Conservatoriumhotel, een 3-gangen omakase (verassing) lunch menu samen. Daarnaast wordt chef Schilo en zijn team geassisteerd door onze ambassadeur Caroline Tensen. Wanneer? Op vrijdag 31 mei van 14:00 tot 15:00 uur. Er zijn maar dertig plaatsen beschikbaar voor deze exclusieve tasting dus wacht niet te lang.

 

 

Een 3-gangenmenu inclusief wijnarrangement én toegang tot het festival kost € 125,- p.p. (excl. BTW). De gehele opbrengst gaat naar Orange Babies.

 

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.