Boek nu je cruises voor inaugurele seizoen van Seabourn Venture

Seabourn, ‘s werelds beste ultra-luxe cruisemaatschappij, heeft het boekingsseizoen voor het inaugurele expeditie seizoen voor Seabourn Venture, het allereerste ultra-luxe expeditie schip van de rederij, geopend. De Seabourn Venture bezoekt tussen juli 2021 en april 2022 vele adembenemende locaties en afgelegen bestemmingen in het Noordpoolgebied en Antarctica. Ook gaat het schip naar de Amazone, de Caribbean en Midden en Zuid-Amerika.

De nieuwe routes bevatten 25 prachtige cruises, variërend van 7 tot 22 dagen, met vele mogelijkheden voor reizigers om wilde dieren te ontdekken, te genieten van spectaculaire landschappen en natuur en meer te leren over lokale historie en cultuur. Het schip, met veranda suites die allemaal zeezicht hebben, bezoekt wereldwijd meer dan 150 unieke en fascinerende bestemmingen die voor de meeste reizigers onbekend zijn. Ook worden 65 nieuwe bestemmingen aangedaan, die een fantastische expeditie ervaring bieden. Sommige cruises kunnen gecombineerd worden tot een lengte van 30 dagen.

 

 

“We hebben deze expeditie routes zorgvuldig bedacht zodat we de beste authentieke bestemmingservaringen bieden in sommige van de meest interessante en lastig te bereiken plekken ter wereld,” aldus Richard Meadows, President Seabourn. “Samen met de ultra-luxe lifestyle waar we bekend om staan, bieden de geweldige reizen van de Seabourn Venture de ultieme ultra-luxe expeditie reiservaring die onze gasten voor altijd zullen koesteren.”

 

 

Enkele hoogtepunten van de Seabourn Venture expeditie afvaarten in 2021 en 2022 zijn:

Noordpoolgebied en Noord Europa

Na de oplevering van het schip in juni 2021 begint de Seabourn Venture aan haar allereerste seizoen in Noord Europa en het Noordpoolgebied. Hier kunnen gasten de uitbundige noordelijke poolregio ontdekken, Viking ruïnes bezoeken, walvissen, walrussen en zeehonden van dichtbij zien, fietsen over de winderige wegen van de Britse eilanden en naar watervallen en blauwwitte gletsjers hiken. De rest van het seizoen verkent het schip het Noordpoolgebied tijdens 10- tot 15-daagse cruises naar verafgelegen plekken in Svalbard, de Noordkaap en andere plaatsen in Noorwegen.

Caribbean, Midden en Zuid Amerika

Na dit seizoen vaart het schip in oktober zuidelijk richting Bermuda, de Caribbean, het Panamakanaal, Colombia, Ecuador, Peru en Chili. Tijdens 3 10- tot 14-daagse reizen zijn er mogelijkheden met Zodiacs vogelrotsen te ontdekken, te kajakken rondom tropische koraaleilanden, historische Inca plekken te bezoeken en te snorkelen in Caribische koraalriffen met kleurrijke vissen.

Antarctica

Vanaf november 2021 brengt de Seabourn Venture de Australische zomer door in het meest zuidelijke continent. Het schip vaart 9 opwindende cruises, variërend van 11 tot 22 dagen, en biedt de ultieme authentieke ervaring op het Antarctische continent en de South Georgia en Falkland eilanden. Gasten kunnen dit doen met Zodiacs, kajaks of zelfs met een unieke onderzeeër. Gasten zien verschillende soorten pinguïns, zeehonden en walvissen; bezoeken plekken van historische en geologische waarde; verkrijgen inzichten in regionaal wetenschappelijk onderzoek; genieten van varen over spectaculaire waterwegen en passages. Het opwindende schema bevat vertrekken vanuit Ushuaia, Argentinië inclusief een 21-daagse “Ultimate Holiday Antarctica & South Georgia cruise” vertrekkend op 14 december 2021.

Amazone

Tussen maart en april 2022 maakt de Seabourn Venture 5 cruises met een duur van 7 tot 12 dagen in de Amazone, waarbij gasten met een Zodiac over het water gaan en oude plekken en inheemse Amazone dorpjes bezoeken. De cruises ontdekken diverse gebieden gevormd door de Amazonerivier. Deze kunnen verdeeld worden in drie regio’s: ‘Overstroomde bossen en zijrivieren’ – Manaus, Brazilië tot Rio Jutaí; ‘De Amazone grens’ – Rio Jutaí tot Leticia, Colombia; en ‘De zeehaven in de jungle’ – Leticia tot Iquitos, Peru.

Lancering

De lancering van de Seabourn Venture is gepland voor juni 2021, met een tweede nog te benoemen zusterschip dat in mei 2022 te water zal worden gelaten. Beide schepen worden ontworpen en gebouwd voor diverse omgevingen en zullen een overvloed aan moderne hardware en technologie bevatten. De nieuwe schepen hebben een gloednieuw innovatief ontwerp, speciaal voor de ultra-luxe expeditiereiziger, en bevatten vele functies die de Seabourn schepen zo succesvol hebben gemaakt. Aan boord zullen ook twee op maat gemaakte onderzeeërs meereizen, er zijn kajaks en 24 Zodiacs beschikbaar. Elk schip beschikt over 132 luxueuze veranda suites met zeezicht. Meer details worden in de komende maanden bekend gemaakt.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.