Proef het eigen bier van de Kennemer Duincampings

Speciaal voor de Kennemer Duincampings heeft Brouwerij Dampegheest in opdracht een eigen bier gebrouwen: Noest. Een bijzonder smaakvol bier dat helemaal past bij de beleving die de Kennemer Duincampings haar gasten biedt. Terwijl de zon schittert op het terras beleven kinderen urenlang plezier in de speeltuinen met water en zand. Genieten van elkaar in een unieke omgeving, onder het genot van een heerlijke glas Noest en daarbij lekker eten. Laat de zomerse dagen maar komen!

Noest is een stevig amberkleurig bier met een verrassend bittertje. Traditioneel gebrouwen, ongefilterd, niet gepasteuriseerd met nagisting, waardoor de volledige natuurlijke smaken en aroma’s zijn behouden. Inmiddels hebben meerdere gasten al kennis gemaakt met Noest en zijn dan ook erg enthousiast over de smaak. Afgelopen zondag konden bierliefhebbers Noest proeven tijdens een bierproeverij bij Dampegheest. Ook benieuwd naar dit lekkere biertje? Noest is verkrijgbaar uit de tap of op de fles bij Knoest Eten & Drinken in Castricum en Restaurant Gestrand in Bloemendaal aan Zee. Ook een leuk idee om cadeau te geven!

 

 

Knoest Eten & Drinken

Tussen de groene bomen op Camping Geversduin in Castricum ligt Knoest. Dit is zo’n plek waar je de tijd soms even stil wilt zetten. Alleen al de omgeving geeft je dat rustgevende gevoel. Het gezellig ingerichte terras nodigt daarnaast ook nog eens uit om lekker te gaan zitten. Direct aan het terras en aan het restaurant grenzen 2 speeltuinen, gemaakt van natuurlijke materialen, waarbij water en zand de belangrijkste elementen zijn. De airtrampoline is misschien wel de grootste topper. Een bezoek aan Knoest begint met een glas Noest en eindigt met een heerlijk vers bereide pizza.

 

 

Gestrand

Vlakbij het strand van Bloemendaal, verscholen tussen de duinen ligt Gestrand op Camping de Lakens. Het uitzicht vanuit het restaurant is spectaculair te noemen. De grote ramen rondom geven een schitterend uitzicht op de glooiende duinen. Vanaf het zonnige terras is de gave speeltuin voor het restaurant de grootste blikvanger. In de enorme zandbak staat een 30 meter lange glijbaan, een kabelbaan en diverse waterpompen. De sfeer in het restaurant en op het terras is relaxed waardoor je direct dat vakantiegevoel ervaart. Goede gesprekken, een glas Noest en lekker eten terwijl de kinderen zich volop vermaken, dat is ultiem genieten!

Brouwerij Dampegheest

Brouwerij Dampegheest is een gezellig familiebedrijf. Hier brouwen ze speciaalbieren zonder flauwekul. Bieren waarin de basissmaken herkenbaar blijven en kwaliteit als normaal wordt beschouwd, zodat iedereen ervan kan genieten. De bieren van Dampegheest worden door een breed publiek gewaardeerd en vallen dan ook niet voor niets regelmatig in de prijzen.

Kom langs bij Knoest of Gestrand bestel een Noest bier en ervaar dat het meer is dan alleen maar een bier!

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.