Dit is het ultralichte vest voor actieve buitenmensen

Haglöfs komt dit voorjaar met het outdoorvest Heron Hood dat speciaal is ontworpen voor actieve buitenmensen. Het is een mooi afgewerkt, stijlvol vest: ultralicht en heel praktisch. Het heeft een uitstekend ademend vermogen en transporteert transpiratievocht goed en snel weg van de huid. De naden zijn uit het midden geplaatst wat prettig is bij het dragen van een rugzak.

Heron Hood voor vrouwen

Heron Hood voor vrouwen

Goede aansluiting op je lichaam

De Heron Hood is gemaakt van 4-way Pontetorto Tecnostretch-fleece dat goed aansluit op het lijf, hoe fanatiek je ook in beweging bent. De afwerking bestaat uit flatlock naden. Dit zijn platte sterke naden die irritatie tijdens het sporten tegengaan. De fleece is gemaakt van gerecycled polyester en is Bluesign Approved.

 

Lees ook dit artikel: Reis in je hangmat de wereld over

 

De lichte capuchon heeft aan de rand een zachte afwerking, de rits is bij de kin afgedekt voor meer comfort. Twee zakken met ritssluiting bieden ruimte voor kleinere items die je bij de hand wilt houden.

 

 

Haglöfs Heron Hood is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en webshops in een dames- en herenuitvoering. Consumentenadviesprijs € 129. Ga voor meer informatie naar haglofs.com.

Heron Hood voor mannen

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.