Ontdek de tofste stopplekken in de buurt van de snelweg

Voor je het weet staat de zomervakantie voor de deur, die welverdiende vakantie heb je vast al gepland. Ga je dit jaar met de auto?! Lees dan even verder. Want je verheugd je vast vooral op de eindbestemming en niet zo zeer op de reis, met de app van Breakzy begint de vakantie al onderweg!

Review van stopplekken onderweg

Breakzy is een app die inzicht geeft in de kwaliteit van duizenden stopplaatsen op weg naar je vakantiebestemming. Door middel van de reviews die gebruikers geven aan stops onderweg, zoals restaurants, rust- en overnachtingsplaatsen, wordt er een database gecreëerd met ratings per stop. Door de filters die in de app zitten kun je op een eenvoudige manier zoeken naar onder andere tankstations, speelplekken of kampeerplekken. Zo vind je altijd een stopplek die bij je past!

 

 

Juist meer opzoek naar inspiratie vooraf of tijdens de vakantie? Breakzy neemt het lange zoeken uit handen door middel van kant-en-klare reisgidsen óf zoekt jouw overnachting voor onderweg! Breakzy is beschikbaar voor zowel Android als iOS.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.