Dit is de 1ste circulaire Tralaluna TinyHouse op Voscheheugte

Op natuurkampeerterrein Voscheheugte, van hun dorpsgenoten, hebben Martin en Manilde van Tralaluna hun eerste TinyHouse on Wheels geplaatst – met schitterend uitzicht op de ondergaande zon. De reacties van de eerste gasten zijn veelbelovend: ‘Wij komen zeker terug!’ Deze eigenzinnige, originele creatie, gebouwd door lokale krachten met een mix van ecologische bouw- en hergebruikte materialen komt op het natuurkampeerterrein in esdorp Mantinge in Midden-Drenthe bijzonder goed tot zijn recht.

Het interieur is verrassend, eigenzinnig en inspirerend. Tegelijkertijd speelt het hele ontwerp in op het contact met de natuur buiten. En dat ervaar je op de Voscheheugte volop. De Tiny Tralaluna – geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen – is voorzien van een keukenblok met mobiel gasstel (ook voor buiten koken), houtkachel, douche, slaap-loft, breakfastbar en zithoek met daybed. Buiten hangt een hangmat te wachten en staan twee luie stoelen met uitzicht op het einder. En een vuurkorf binnen handbereik.

 

 

Deze Tiny Tralaluna is de eerste van een reeks ‘broers en zusjes’ die aankomende maanden aan de Tralaluna TinyHouse familie toegevoegd gaan worden, op andere mooie locaties in Drenthe.

 

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.