Deze wandelschoenen heb je nodig voor energieke citytrips

Grisport heeft een outdoorschoen ontwikkeld speciaal voor citytrips met lange wandelingen over verhard terrein. De vederlichte Active 43041 heeft de looks van een sneaker, maar de kwaliteit van een technische wandelschoen. De soepele zolen met actieve demping zorgen voor een correcte houding tijdens langdurig staan en lopen. Zo geniet je meer van markten, kastelen, musea en shops.

Dankzij het ademend vermogen van het 3D Air systeem biedt de Active 43041 ook onder warme omstandigheden veel comfort. De wandelschoen is voorzien van een voorgevormd, anatomisch voetbed voor extra ondersteuning. Dit is uitneembaar, ademend, antibacterieel en gaat geuren tegen. De schoen is gemaakt van Cordura, een high performance textiel dat bestand is tegen scheuren en slijtage.

 

 

Heb je snel vermoeide voeten en hou je van uitdagende citytrips? Heb je een actieve baan of reis je veel? Overweeg dan eens deze wandelschoenen met ongekend draagcomfort: daar heb je elke dag plezier van.

 

 

Grisport Active-collectie

De Active 43041 is onderdeel van de Grisport Active-collectie die speciaal is ontwikkeld voor dagelijks gebruik. De schoenen zorgen ervoor dat je voeten de beste zorg krijgen die ze verdienen. De collectie bestaat uit mooie, elegante comfortschoenen waarmee je elke dag met plezier op pad gaat. Naast Cordura bevat de collectie ook wandelschoenen gemaakt van hoogwaardige leersoorten.

Informatie

De Grisport Active 43041 is verkrijgbaar bij schoenwinkels en -webshops in een dames- en herenuitvoering. Consumentenadviesprijs € 109,95.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.