Op boevenjacht in het LEGOLAND Discovery Centre

Politiemannen en detectives in de dop kunnen tot en met 31 mei in LEGOLAND® Discovery Centre in Oberhausen, op nog geen uur rijden van Arnhem, hun vaardigheden op de proef stellen. Tijdens het LEGO City-evenement gaan kinderen namelijk op patrouille met de LEGO-politie.

Tijdens diverse opdrachten volgen de kleine bezoekers van de LEGO indoorspeeltuin een wel heel bijzondere politieopleiding. Op verschillende plekken kunnen zij zich uitleven op LEGO-bouwwerken. Hierbij testen ze hun handigheid, geheugen en andere belangrijke kwaliteiten van een echte held.

 

Lees ook dit artikel: Vier deze Koningsdag in Duitsland

 

En dat is nog niet alles. Jong en oud leren hoe ze een eigen reddingshelikopter kunnen bouwen en gaan met hun zelfgebouwde politieauto op boevenjacht. Liefhebbers van film en video kunnen bovendien een eigen LEGO City stop motion film maken.

 

 

Met de start van het LEGO City-evenement gaat ook de 4D-film ‘LEGO® City 4D-Cops in Action!’ in de eigen LEGO 4D-bioscoop in première. De politiehelden nemen de toeschouwers mee op een turbulente 4D-jacht door de stad, waarbij ze een schurk achtervolgen – dwars door een wirwar van straten en wolkenkrabbers.

Als herinnering aan de LEGO City-dagen maken de kinderen ter afsluiting in de LEGO-fabriek samen met professor Steen een exclusieve LEGO DUPLO-steen.

Een bezoek aan LEGOLAND® Discovery Centre is goed te combineren met het naastgelegen reuzeaquarium SEA LIFE, met meer dan 5.000 zeedieren het grootste SEA LIFE aquarium van Duitsland. Beide parken zijn goed op één dag te bezoeken en ook geschikt als uitstapje op een regenachtige dag. Een combiticket is verkrijgbaar vanaf 20 euro per persoon.

Ontvang gratis leuke Duitsland activiteiten

Je kunt meer handige Duitsland tips en bezienswaardigheden via e-mail ontvangen. Ook doen we er gratis een Duitsland plattegrond bij.

 

"*" geeft vereiste velden aan

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.