Ga buiten koken met deze ultralichte RVS-pannen

De nieuwe Sea to Summit Sigma Cookset is ideaal voor outdoor-cooking. De Sigma Pots zijn gemaakt van premium roestvrijstaal en daardoor ijzersterk. Dankzij een speciaal procedé zijn de pannen vederlicht en dat is bijzonder voor een RVS-pan. Ideaal voor op de camping en tijdens fietsvakanties.

Een bijkomend voordeel van roestvrijstaal is dat je de pannen makkelijk schoonmaakt en dat ze minder gevoelig zijn voor krassen. De onderzijde van de Sigma Pot geeft een stabiele grip zodat hij niet wegglijdt van de brander. De deksels doen tevens dienst als vergiet en kunnen met een slim klipje gemakkelijk aan de pan gehangen worden tijdens het koken. Het ontwerp is zo gemaakt dat de pannen makkelijk in elkaar passen, zodat je met een compacte set op pad gaat.

 

 

Met de Pivot-Lock roteer je de greep horizontaal en zet je de deksel stevig vast voor transport en zeker je de deksel tijdens het afgieten. De complete set bestaat uit twee Sigma Pots van 1,2 en 2,7 liter, twee lichtgewicht BPA-vrije kommen en twee geïsoleerde bekers.

 

 

Informatie

De Sea to Summit Sigma Cookset 2.2 is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en via webshops. Consumentenadviesprijs € 99,95.

De Sigma Pots zijn ook los verkrijgbaar, in vier maten:

 • 1,2 liter, consumentenadviesprijs € 39,95
 • 1,9 liter, consumentenadviesprijs € 44,95
 • 2,7 liter, consumentenadviesprijs € 49,95
 • 3,7 liter, consumentenadviesprijs € 59,95
 •  

  Lees elke dag het laatste nieuws

  Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

  "*" geeft vereiste velden aan

  Hoe spreken wij jou aan?*
  Naam
  Hidden
  Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

   

Comments are closed.