Ga deze meivakantie naar Paleis Het Loo

In de meivakantie is er van alles te zien, doen en horen op Paleis Het Loo. Kinderen kunnen in het Kinderatelier zaadbommetjes maken, er zijn familierondleidingen, je kunt het dak op, de Oranje-wandeling lopen en genieten van een buitenconcert.

In het Kinderatelier kunnen kinderen zaadbommetjes maken (bolletjes aarde met bloemzaad) en daarna mee naar huis nemen om zelf te zaaien. Ook kunnen ze helpen met het klaarmaken van de koninklijke auto, een rijtuig aanspannen en hun eigen moestuin ontwerpen. In de tuin is er een doe-rondleiding voor de hele familie en in de stallen laat de presentatie Dieren van Oranje van alles zien over de huis- en buitendieren van de Oranjes. Dagelijks kun je met een lift het dak op voor een prachtig uitzicht en heb je zin om te wandelen? Volg dan de Oranje-wandeling, een route door het paleispark langs de Veldvijvers met het Badpaviljoen, Theepaviljoen en de koninklijke botenhuizen.
Het concert op zondag 28 april is de eerste in een maandelijkse Muziek op Zondag concertreeks en wordt verzorgd door het Saxofoonkwartet van het Orkest Koninklijke Marechaussee. Het kwartet speelt vanaf 11.00 en 14.00 uur.

 

 

Op de maandagen 22 en 29 april is Paleis Het Loo extra geopend. De meivakantie-activiteiten starten op 27 april en zijn gratis, net als het concert op 28 april; beide op vertoon van een geldig entreebewijs. Aanmelden voor de activiteiten of het concert is niet nodig.

 

 

Het hoofdgebouw van Paleis Het Loo is tot medio 2021 gesloten wegens vernieuwing en verbouwing. Tot en met 29 september is Paleis Het Loo BuitenGewoon Open: in de tuinen, stallen en op het voorterrein worden diverse activiteiten en evenementen georganiseerd.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.