Dit is het speciale menu van Emirates tijdens Pasen

Het is bijna Pasen! Om dit te vieren serveert Emirates seizoensgebonden lekkernijen aan boord en in geselecteerde luchthavenlounges wereldwijd. Het paasmenu is van 19-23 april beschikbaar voor passagiers in alle comfort klassen wanneer van Dubai naar Europa, Australië, Nieuw-Zeeland, de VS, Argentinië, Brazilië, Zuid-Afrika, Ghana of de Filippijnen gevlogen wordt. Emirates zal ook orthodox Pasen vieren met speciale menu’s voor reizigers die op 28 april vanuit Dubai naar Rusland of Griekenland reizen.

Paasmenu aan boord

Aan boord kunnen passagiers uitkijken naar handgemaakte paasbroodjes met het kenmerkende recept van Emirates. Deze zijn bereid met gekruid deeg, sinaasappelschil, sultanarozijnen en krenten. Verder worden kinderen getrakteerd op paashaas-desserts en kunnen reizigers in premium klassen kiezen uit door Pasen geïnspireerde desserts. First Class-passagiers kunnen uitkijken naar een paaseditie van de Lakrids “Egg” Dulce de Leche drop snoepjes in hun persoonlijke goodie-mand. Dit seizoensgebonden aanbod is een aanvulling op de regionaal geïnspireerde gerechten die worden geserveerd op alle Emirates-vluchten.

 

 

Feest in Emirates-lounges

De zeven Emirates-lounges op de internationale luchthaven van Dubai en een selectie Emirates-lounges wereldwijd introduceren op 21 en 22 april ook paas-specials. In Dubai kunnen reizigers genieten van traditionele paasbroodjes, Simnel-cupcakes, worteltaart en Banoffee-desserts. Verder serveert Coffee Planet de hele week feestelijke drankjes zoals Marshmallow Mocha en White Chocolate Breve.

In Emirates lounges op andere internationale luchthavens kunnen frequent flyers en reizigers uit Emirates First en Business Class genieten van paasmenu’s met verschillende lokale hoogtepunten. In de Emirates Rome lounge worden Romeinse lamskoteletten geserveerd met artisjokken en munt, traditionele Zuid-Afrikaanse Pickled Fish wordt in de Emirates lounges in Kaapstad en Johannesburg geserveerd, paasbrood in de Emirates Kuala Lumpur lounge en paasbiefstuk in de Amerikaanse lounges.

 

 

Ice entertainment

Passagiers die tijdens de paasvakantie reizen, kunnen genieten van meer dan 4.000 kanalen aan on-demand entertainment op ice, met meer dan 1000 films van over de hele wereld. Nieuwe familiefilms die zijn toegevoegd zijn Dumplin’, Christopher Robin, Freaky Friday, The House with a Clock in the Walls en Mary Poppins Returns. Passagiers kunnen hun eigen afspeellijsten maken met muziek, films en tv-shows op de Emirates-app voorafgaand aan hun vlucht en deze eenmaal aan boord synchroniseren met hun stoelen om het meeste uit hun reiservaring te halen.

De paasvieringen aan boord en op de grond maken deel uit van het streven van Emirates om de reiservaring van haar passagiers te verbeteren met unieke en seizoensgebonden aanbiedingen.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.