Met deze achteruitrijcamera kijk je gemakkelijk achter je caravan of auto

Vandaag kondigt Garmin haar eerste geheel draadloze achteruitrijcamera aan de BC 40. De weerbestendige1 BC 40 kan draadloos worden gekoppeld aan een compatibele Garmin navigatietoestel met WiFi2 en stelt bestuurders in staat om met een gerust hart een breed, duidelijk beeld te krijgen van de achteruitrijcamera op het navigatiedisplay om zo een veiliger rijervaring te bevorderen.

De BC 40 werkt met vervangbare batterijen en heeft ook een eigen kentekenplaathouder (meegeleverd), zodat gebruikers de camera snel en eenvoudig kunnen vastmaken en vastklikken aan de achterkant van een voertuig, zonder te boren of bedrading aan te hoeven leggen.

Draadloos systeem

“Dankzij de BC 40 hebben bestuurders eindelijk een snelle en eenvoudige manier om een geheel draadloze achteruitrijcamera eenvoudig op de achterkant van een voertuig te bevestigen zonder te hoeven vertrouwen op professionele installatieservices”, zegt Dan Bartel, vice-president Consumer Sales van Garmin.

“Na een eenvoudige installatie hebben bestuurders directe toegang tot camerabeeld van een robuuste camera die bestand is tegen zware omstandigheden en een helder en duidelijk beeld geeft van wat er zich achter het voertuig afspeelt.”

De BC 40 is eenvoudig in het gebruik en wordt eenvoudig bediend via het navigatiedisplay van de compatibele Garmin navigatie of via spraakbediening om de cameraweergave gemakkelijk te activeren. De nieuwe BC 40 wordt gevoed door twee AA-batterijen4 en bij gemiddeld gebruik is de verwachte levensduur van de batterij maximaal drie maanden.

 

 

De Garmin BC 40 draadloze achteruitrijcamera is per direct beschikbaar voor een verkoop adviesprijs van € 149,99€.

 

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.