Wil jij een eVisum aanvragen voor Turkije zonder creditcard?

Liever een Visum voor Turkije aanvragen zonder creditcard? Dan ben je bij eVisa Application Services aan het juiste adres! eVisa Application Services is een service- en klantgericht bedrijf welke gespecialiseerd is in het verwerken van visum aanvragen en het adviseren van klanten.
evisum-turkije-ideal-creditcard

Bij eVisa Application Services kun je voor je Visum voor Turkije kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden namelijk; iDEAL, Bancontact/Mister Cash, Visacard, Mastercard of eMaestro. Je betaalt dus altijd op je eigen veilige en vertrouwde manier.

Voordelen

Dit is uiteraard niet het enige wat zij te bieden hebben. Dit zijn een aantal voordelen op een rij, speciaal voor jou:

  • Bij eVisa Application Services kun je gebruik maken van een Nederlandse klantenservice. Ze zijn zowel per email als telefonisch te bereiken. Bij het bedrijf staat klantvriendelijkheid dan ook hoog in het vaandel. Zij zullen altijd hun uiterste best doen om jouw zo goed mogelijk te helpen zodat je met een goed gevoel ophangt.
  • Het aanvraagformulier bevat ingebouwde controles, zodat de meest voorkomende fouten vooraf al voorkomen kunnen worden.
  • Elke aanvraag wordt handmatig gecontroleerd, mochten er dan toch nog foutjes in zijn geslopen, nemen zij contact met je op om dit te bespreken. En maken zij zelf een fout, dan vragen ze kosteloos een nieuw visum voor je aan.
  • Wanneer jouw aanvraag afgewezen wordt, storten zij het betaalde bedrag terug op jouw rekening.
  • Het komt helaas wel eens voor dat bepaalde fouten niet getraceerd kunnen worden. Dit kan bijvoorbeeld een spelfout in een naam zijn die zij niet kunnen achterhalen. In dit geval probeert eVisa Application Services hun klanten altijd enigszins wat tegemoet te komen, want we maken immers allemaal wel eens fouten.
  • Voor €3,- extra sturen zij jouw visum per post naar jouw toe.

 

 

Kosten

Dan nog de kosten. eVisa Application Services hanteert een totaalbedrag van €25,-. Je betaalt de prijs van het visum zoals de Turkse overheid deze heeft vastgesteld namelijk; $20,- USD. De Turkse overheid rekent hier bovenop nog weer een fee van $0,70 USD per (groeps)aanvraag. Voor de service (bemiddelings- en administratiekosten) vraagt eVisa Application Services €12,-. Deze bedragen vormen samen een vast bedrag van €25,- ongeacht de wisselkoers.

 

 

Wilt je weten wat anderen van eVisa Application Services vinden? Zij maken gebruik van het Kiyoh beoordelingssysteem. Met een gemiddelde van 8,6! 99% van de klanten die hun beoordeeld hebben beveelt het bedrijf aan. Zij willen hier natuurlijk 100% van maken en zijn nu nog meer gemotiveerd om van elke dag een succes te maken!
Visum Turkije

Heb je na het lezen van het bovenstaande bericht nog vragen? Neem dan contact op met de Nederlands sprekende klantenservice! Of vraag direct een visum voor Turkije aan op de website.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.