Boek Free At Sea bij Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line blijft cruises aanbieden op basis van hun belofte om maximale vrijheid en individualiteit op zee te bieden. Met ‘Free at Sea’, het nieuwe concept wat vanaf vandaag te boeken is, kunnen gasten nu zelf kiezen welke diensten zij graag in hun cruise willen opnemen.

Op deze manier maken gasten van NCL hun cruise nog persoonlijker. Voor een upgrade van €99,- voor een cruise van zeven nachten, kunnen gasten twee van de volgende pakketten kiezen; een drankenpakket, een dinerpakket voor de ‘specialty dining restaurants’, een WiFi pakket, 50$ excursietegoed per hut per haven en enkel de vaarbelasting voor het 3e en 4e familielid of vriend die mee vaart. De Conciërge-passagiershutten, Suites en The Haven Suites ontvangen standaard alle vijf keuzes.

 

 

De lancering van “Free at Sea” gaat gepaard met talrijke campagnes. Naast een reclamecampagne in de trade media, nieuwsbrieven en direct mailings, is het Business Developtment-team beschikbaar om vragen te beantwoorden.

 

 

Alles over “Free at Sea” en meer inforatie zoals boekingsinstructies voor de verschillende CRS en bannermateriaal voor eigen marketingactiviteiten is te vinden op agents.ncl.de/Free-at-Sea.php in het NCL-agentschapgebied.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.