Geniet van nog meer voordeel met de Ruhr Topcard

Nu de temperaturen weer stijgen is het een stuk aantrekkelijker om eropuit te trekken en leuke activiteiten te ondernemen. Het nabijgelegen Ruhrgebied is hier de perfecte bestemming voor en met de RUHR.TOPCARD wordt het nog leuker om dit veelzijdige gebied te ontdekken! Om de lente van 2019 goed in te luiden is er zelfs een speciale voorjaarsactie in het leven geroepen! Deze is geldig tot 30 april 2019.

De RUHR.TOPCARD biedt jaar in, jaar uit weer een hoop plezier voor jong en oud met gratis toegang tot of korting op maar liefst 94 attracties. Extra leuk is dat wanneer je de RUHR.TOPCARD tussen 1 en 30 april 2019 aanschaft, je tot eind juni profiteert van eenmalig gratis toegang tot een van de partner-attractieparken. Bezoekers kunnen kiezen uit Movie Park Germany (gratis toegang tussen 05-04 tot 30-06), FORT FUN Abenteuerland in Sauerland (gratis toegang van 13-04 tot 30-06) en Kernie’s Familiepark in Kalkar (gratis toegang van 19-04 tot 02-06). En krijg je geen genoeg van al die adrenaline-kicks? Dan bezoek je de parken gewoon zo vaak als je wilt! Want bij elk volgend bezoek betaal je slechts de helft van de toegangsprijs!

 

 

Ook voordeel in Nederland

Mocht je naar het Ruhrgebied gaan, dan doe je er goed aan om de RUHR.TOPCARD aan te schaffen voor flinke kortingen en gratis toegang bij geselecteerde attracties. Zo profiteer je met de RUHR.TOPCARD van gratis toegang tot Gasometer Oberhausen, Deutsches Bergbau Museum, Zentrum für Int. Lichtkunst en Landschaftspark Duisburg-Nord. Naast het feit dat je met de RUHR.TOPCARD profiteert van gratis toegang tot bepaalde attracties, kun je meer dan 40 attracties zo vaak als je wilt voor de halve prijs bezoeken. Naast attracties in het Ruhrgebied zelf, zijn er ook Nederlandse attracties op de kaart aangesloten, waaronder de Apenheul, Burgers Zoo en GaiaZoo. Met meer dan de 140 deelnemende partners zit er voor iedereen een geschikt uitje tussen. De kaart kost €54 voor volwassenen en €35 voor kinderen en is 1 kalenderjaar geldig. De kaart kan online of bij lokale verkooppunten gekocht worden.

 

 

De RUHR.TOPCARD is steeds populairder

Vorig jaar was er opnieuw een stijging van het aantal verkochte RUHR.TOPCARDs. Er werden 199.909 tickets verkocht en ook het aantal bezoeken per RUHR.TOPCARD steeg fors. Populair bij gebruikers in 2018 waren de dierentuinen en zwembaden. De populairste partner van RUHR.TOPCARD was de dierentuin Duisburg met iets minder dan 72.200 bezoekers, opgevolgd door de GaiaZoo en de AllwetterZoo Münster met bijna 61.000 bezoekers.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.