Knuffelen in het kwadraat in het bergdorp Prechtlgut in Wagrain

Tijd met z’n tweeën, vol romantiek en kleine momenten die echter zo magisch kunnen zijn: in het nieuwe bergdorp Prechtlgut in de bergen van de Pongau is dat bij wijze van spreken bij de prijs inbegrepen, ook voor honeymooners of stellen die van plan zijn om hun bruiloft in de bergen te vieren.

Bij een romantische knuffelvakantie in het nieuwe bergdorp Prechtlgut in Wagrain vormen natuur en ongecompliceerde luxe een weldadige combinatie. Veel oud hout en alpendennenhout, natuurlijk loden, leer en linnen zorgen voor maximaal wooncomfort en behaaglijkheid. De in het licht badende kamers doen de geest goed en de oude handwerkkunst geeft u een puur vakantiegevoel. Verliefde stellen, bruiloftsparen en honeymooners die in het authentieke Salzburger dorp de mooiste dagen van hun leven willen doorbrengen, kunnen hier op het beste rekenen: op de knusse divan met een goed boek in de hand of voor de open haard, bij het knetterende vuur met een glas wijn. Desgewenst worden ook ontspannende massages in uw eigen chalet aangeboden. Iedere ochtend wordt een verse almontbijtmand naar het chalet gebracht. Wie daarna de lokroep van de bergen volgt, die springt op de fiets of strikt de veters van zijn wandelschoenen. Met de Grafenberg-kabelbaan die direct naast Prechtlgut is gelegen, gaat u snel bergop. Hier boven, te midden van een ‘zee van alpentoppen’, zijn op verzoek zelfs bruiloften mogelijk.

 

 

Baden in luxe – en in de hottub op het houten terras

In de luxe chalets van Prechtlgut kunt u gemakkelijk uw werk en hectische leven achter u laten – en de tijd laten verstrijken terwijl u geniet. Elk van de acht luxe chalets heeft een privéwellnesszone binnen en buiten. Hier tankt u extra warmte en geborgenheid. Bijvoorbeeld in het eigen relax- en saunagedeelte met vrijstaande badkuip of op het huisterras met hottub. In de alm-spa met sauna van oud hout, badkuip, regendouche en relaxgedeelte glijdt de dagelijkse stress eenvoudig van u af. De tip voor mensen die verwend willen worden is het wellnessbad met natuurlijke oliën, gevolgd door een pedi- en manicure en een handmassage. Ook voor ontspannende ‘wellness in combiverpakking’ hoeft u uw eigen chalet niet te verlaten. Omdat liefde door de maag gaat, hebt u een hoogwaardige en perfect ingerichte keuken voor gezamenlijk culinair genot tot uw beschikking. Wie voor grillen en chillen kiest, zet gewoon de haard op het terras aan. Wie liever heeft dat er professioneel voor hem wordt gekookt, kan het restaurant Prechtlstadl direct in het bergdorp bezoeken. Daar staan op zondag en maandag het traditionele ‘Hut-Essen’ en een fondue op het menu. Op de menukaart staan ook stevige gerechten uit de Pongau en lekkernijen uit de Oostenrijkse dessertkeuken. Binnen een straal van 25 kilometer rond Wagrain zijn bovendien enkele bekroonde restaurants en een paar van de beste koks van Oostenrijk te vinden.

 

 

Romantische knuffeldagen in bergdorp Prechtlgut (te boeken tot 26-11-2019)

Services: 3/4/7 overnachtingen incl. alle Prechtlgut-wellness- en premiumservices, zoete welkomstverrassing, dagelijks almontbijtmand, 1 ‘Hut-Essen’ in het chalet, 1 avondeten in restaurant Prechtlstadl, 1 wellnesseenheid, naar keuze te besteden (pedicure, manicure of ontspanningsmassage), 1x badplezier met z’n tweeën met fl. champagne en fruit in het chalet.
Prijzen p. p.: 3 nachten in het chalet vanaf 840 euro, 4 nachten vanaf 1060 euro, 7 nachten vanaf 1835 euro

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.