Deze 3 megapistenconcerten geven voorjaarsskiën een extra dimensie

Voorjaarsskiën op zijn best: uitstekende sneeuwcondities, drie megaconcerten en twee slalom battles tussen gastronomische grootheden. De artiest die optreedt tijdens het ‘Top of the Mountain Closing Concert’ in Ischgl is zoals ieder jaar een grote naam. Dit jaar is het de beurt aan rocklegende Lenny Kravitz, zijn optreden is tevens de afsluiting van het wintersportseizoen.

Dat het een succesvol seizoen was voor Ischgl blijkt ook uit de uitslag van de jaarlijkse Snowplaza Awards. Meer dan 31.000 wintersporters uit Nederland besloten dat Ischgl thuishoort in de top 5 van beste skigebieden en dat Ischgl het beste aprés skigebied heeft.

22ste Chef’s Star Cup (7 en 8 april)

Een van de belangrijkste bijeenkomsten van topchefs en de culinaire elite uit Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Zuid-Tirol is de ‘Chef’s Star Cup’. 50 bekroonde chef-koks uit de Duitstalige regio’s komen jaarlijks samen op de reuzenslalom van de Idjoch-piste. Het evenement wordt georganiseerd door Champagne Laurant- Perrier en Ischgl. Deelnemers ondergaan na slalomrace een culinaire test waarbij ze de vakjury proberen te imponeren.

 

Lees ook dit artikel: TEXT

 

11de Gastronomie Ski World Cup (10 en 11 april)

Ischgl viert dit jaar voor de 11de keer de wereldkampioenschappen gastronomie. Koks, sommeliers, hoteliers, restauranthouders, obers, barkeepers, wijnmakers, leveranciers en gasten gaan de strijd met elkaar aan op de reuzenslalom voor de titel ‘Gastronomisch Wereldkampioen 2019’.

‘Top of the Mountain Easter Concert/ Ischgl- Johannes Oerding (21 april)

Voor Johannes Oerding is het ‘Top of the Mountain Easter Concert’ een Ischgl-première. De getalenteerde zanger en songwriter uit Duitsland heeft zijn hits nog nooit op 2.300 meter hoogte gezongen. Het feest begint om 13.00 uur en is gratis te bezoeken op vertoon van een geldige skipas.

 

 

31ste Spring Snow Festival Alp Trida/ Samnaun-Ischgl- Sarah Connor (28 april)

De Duitse zangeres Sarah Connor treedt 28 april op tijdens het 31ste ‘Spring Snow Festival’. In haar eigen land heeft ze tientallen hits op haar naam staan, waaronder een duet met de Amerikaanse R&B-zanger Ne-Yo. Ze werd in Nederland bekend met haar nummer ‘From Sarah With love’. Wintersporters die in het bezit zijn van een geldige skipas mogen gratis naar het concert. Kortom: de perfecte combinatie van een dag in de sneeuw en muzikaal entertainment.

Top of the Mountain Closing Concert/ Ischgl- Lenny Kravitz (30 april)

Op 30 april sluit rocklegende Lenny Kravitz tijdens het ‘Top of the Mountain Closing Concert’ het winterseizoen af. Ook bij dit concert geldt dat op vertoon van een geldige skipas het concert gratis te bezoeken is. Het openluchtconcert begint om 13:00 uur. Klassiekers ‘Are You Gonna Go My Way’ en ‘Fly Away’ zijn dan tot ver in de bergen te horen. Wintersporters genieten van de muziek tijdens het skiëen/ snowboarden.

Voor meer informatie, het online boeken van accommodaties en een totaaloverzicht van de evenementen: www.ischgl.com

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.