Kom jij ook naar de 5e Nationale Museumweek?

De vijfde Nationale Museumweek vindt plaats van 8 t/m 14 april 2019. Gedurende deze week plaatsen ruim 400 Nederlandse musea hun ‘gouden’ schatten in de schijnwerpers.

Waardoor niemand meer om ‘ons échte goud’ heen kan. Tijdens de Museumweek staat jaarlijks een enorm cultureel kapitaal dat van ons allemaal is, in de schijnwerpers. De Nationale Museumweek 2019 wordt dit jaar geopend met een gouden uitvergroting van het astronautenpak van André Kuipers, het hele jaar te bewonderen bij Space Expo.

 

 

Mirjam Moll, waarnemend directeur Museumvereniging: “Met deze vijfde Nationale Museumweek willen we heel Nederland trots laten zijn op de museumschatten in de buurt! Museale voorwerpen die je verwonderen, verbazen of ontroeren.

 

 

Ook dit jaar brengen we die letterlijk naar buiten, voor iedereen bereikbaar, voor iedereen zichtbaar. Bovendien nodigen musea ook nieuwe bezoekers uit die daar nog niet zo vaak komen. Waardoor de binding met museale collecties ook op de langere termijn toeneemt en musea van maatschappelijke waarde blijven.”

Overzicht Nationale Museumweek 2019

Alleen met de publicitaire aandacht die jij ons kunt geven, wordt deze week een echt succes. Vandaar ons verzoek en ook ons aanbod om je daar behulpzaam bij te zijn. Aarzel niet te bellen om meer uitleg of meer specifieke informatie. Ontdek samen ons échte goud. Dichterbij dan je denkt!

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.