Spring deze lente op de fiets

Het is bijna lente en daar geniet je extra van op je fietszadel! De wind in je haren, de (ochtend)zon in je rug. Vogels die je een vrolijk liedje toefluiten. De geur van bloemen en planten net in de bloei. Alsof de natuur je een extra duwtje in de rug geeft om nét iets vaker de fiets te pakken.

Wacht dus niet langer, haal je fiets uit de schuur en maak ‘m lente-klaar. Geef ‘m een sopje, pomp de banden op en check de remmen. Maar bovenal, maak jouw fiets echt lente-klaar met de fietsaccessoires van Basil. Of je op een stille en lege weg jouw kilometers maakt richting je werk of jouw kindje ophaalt -vol met verhalen- na een dag school… al fietsend, even genieten. Voor elk moment hebben wij geschikte fietsaccessoires. Basil, voor jouw dagelijkse portie fietsgeluk.

 

 

Flitsend naar je werk

Op je fiets naar je werk, heerlijk! Waarom? Je hoofd leeg, de serene rust op de fiets, de vrijheid en geen files. Met de nieuwe B-Safe fietsrugzak word je gezien, op de fiets én in de kantoortuin! Voorzien van LED-verlichting en anti-diefstalconstructie. Nu verkrijgbaar, consumentenadviesprijs €109,99.

“Schat, ik ben er zo weer”

Even het dorp in voor een laatste boodschap of een lekkere lunch in de stad. Of een fleurig boeketje bij elkaar plukken voor op tafel. Hop, op de fiets naar de pluktuin! Neem je bloemen mee in onze Carry all basket. Verkrijgbaar in twee varianten: voor voorop of achterop je fiets. In verschillende dessins met een consumentenadviesprijs vanaf €54,99.

On your way

Zondagochtend, de fietsen staan klaar. Samen met je partner trek je eropuit. Een flesje drinken, een energiereep en een handdoekje neem je makkelijk mee in een bagagedragertas van Basil.

 

 

Voorzien van extra vakken die je kunt uitbreiden. Mocht je een keer iets extra’s mee willen nemen. Verkrijgbaar in twee kleuren, met of zonder een voorgemonteerde MIK-adapterplaat. Consumentenadviesprijs vanaf €59,99.

Samen fietsen met je buddy

Gezellig samen met je beste maatje op de fiets. Met Basil Buddy. Lassie! Bram! Coco! Hoe jouw beste vriend ook heet, met de Basil Buddy kun je samen overal naartoe. Een unieke hondenfietsmand van milieuvriendelijk PP-plastic. Lekker makkelijk schoon te maken, veilig en dogloving. Consumentenadviesprijs €99,99.

Samen de dag beleven op de fiets

Vol verhalen stappen ze op hun fietsje. Net een dag school achter de rug, maar vol energie van alle indrukken en al het nieuws dat ze geleerd hebben. Een Stardust fietsrugzakje gevuld met nieuwe ervaringen, maar ook een leeg flesje en de resten van een boterham. De Stardust serie bestaat uit een dubbele fietstas, fietsrugzak en bijpassende bel. Consumentenadviesprijs vanaf €7,99.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.