Dit is de nieuwe codeshare-overeenkomst van KLM, Air France en Virgin Atlantic

KLM, Air France en Virgin Atlantic kondigden vandaag hun eerste codeshare-overeenkomst aan. Deze overeenkomst biedt nieuwe trans-Atlantische reismogelijkheden van en naar Noord-Amerika en meer mogelijkheden om frequent flyer Miles te sparen.

De samenwerking maakt het voor klanten een stuk gemakkelijker om hun ideale trans-Atlantische route samen te stellen door vluchten te combineren die worden uitgevoerd door KLM, Air France, Virgin Atlantic en Delta. Klanten die een codeshare-vlucht boeken genieten van naadloze aansluitingen, met één enkele boekingsreferentie. Klanten die met codeshare-vluchten reizen kunnen ook Miles sparen en deze inwisselen via het frequent flyer programma van hun luchtvaartmaatschappij.

 

 

KLM en Air France voegen trans-Atlantische vluchtopties toe

KLM en Air France-klanten kunnen nu kiezen uit 24 nieuwe routes naar Noord-Amerika uitgevoerd door Virgin Atlantic en Delta vanuit het Verenigd Koninkrijk, met een overstap op Londen Heathrow of Manchester. Klanten kunnen profiteren van nieuwe vluchten naar bestemmingen als Miami vanaf Amsterdam via Londen Heathrow, naast nieuwe opties voor het vliegen tussen Parijs en Newark via Manchester.

Virgin Atlantic verbindt het Verenigd Koninkrijk met Noord-Amerika

Virgin Atlantic-klanten kunnen nu een grote verscheidenheid aan aanvullende vluchten boeken via virginatlantic.com met keuze uit 58 nieuwe rechtstreekse trans-Atlantische routes vanaf 18 luchthavens in het Verenigd Koninkrijk uitgevoerd door KLM en Air France. Voorbeelden van nieuwe routes vanuit het Verenigd Koninkrijk zijn onder andere EdinburghToronto via Amsterdam, en Londen Heathrow – Chicago via Parijs.

Meer opties om met Delta te vliegen

Delta bouwt voort op haar succesvolle samenwerkingsverbanden met Air France, KLM en Virgin Atlantic, waardoor klanten van deze luchtvaartmaatschappijen meer gelegenheid krijgen om op de transatlantische routes van Delta te vliegen. Klanten van Virgin die reizen tussen het Verenigd Koninkrijk en de VS hebben nu de keuze om verbinding te maken met alle vluchten van Delta via Amsterdam en Parijs. Daarnaast hebben Air France en KLM-klanten extra opties om of non-stop, of via het Verenigd Koninkrijk met Delta te vliegen naar de VS.

 

 

KLM, Air France, Delta en Virgin Atlantic zullen later in 2019 een uitgebreidere joint venture aangaan. Behoudens goedkeuring door regelgevende instanties, zullen de luchtvaartmaatschappijen een trans-Atlantisch samenwerkingsverband opzetten ter waarde van US$ 13 miljard voor klanten die reizen tussen het Verenigd Koninkrijk, Europa en Noord-Amerika, met meer dan 300 dagelijkse trans-Atlantische vluchten, 108 rechtstreekse vluchten en meer dan 340 bestemmingen.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.