Ontdek Zuid-Tirol met de fiets

Roter Hahn biedt gezellige vakantieboerderijen aan in Zuid-Tirol, waaronder in de Dolomieten en Bolzano/Bozen. Ontdek deze bergen, bossen en uitgestrekte weiden op de fiets. Italië wordt ook een steeds populairder vakantieland onder Nederlanders, vooral de actieve vakanties voor het hele gezin.

 

 

De combinatie van fietsen en ontspanning vormen samen een perfecte uitvalsbasis om de bergen te verkennen. Van mountainbiker tot recreatief fietser, de 600km aan fietspaden in Zuid-Tirol zijn er voor iedereen. De boerderijen bij de Roter Hahn zijn een goede uitvalbasis voor het verkennen van de omgeving op eigen houtje of onder begeleiding. Mountainbikes, citybikes en e-bikes worden gratis aangeboden. Christlrumerhof en Häuslerhof zijn twee voorbeelden hiervan.

Christlrumerhof

Deze rustige en centraal gelegen boerderij, in de buurt van de stad Bruneck, is geschikt voor een culturele vakantie met een sportieve elementen. Christlrumerhof is een veeteeltboerderij die haar gasten het alledaagse boerenleven laat beleven en genieten van de natuur.

 

 

Eigenaar en tevens gediplomeerde bike-gids Andreas biedt begeleide fiets- en mountainbiketochten aan maar wandelen, bergbeklimmen, skiën of fietsen op eigen gelegenheid is ook mogelijk. Als kers op de taart is er ’s ochtends een verse broodjesservice.

Häuslerhof

De Häuslerhof ligt op het zonnige ‘appelplateau’ van Naz-Sciaves/Natz-Schabs. Het is een kindvriendelijke boerderij vlakbij het dorpscentrum. Ontdek het dorp Raas, en de omgeving, op de fiets: de boerderij biedt e-bikes en gewone fietsen aan. Ook op de boerderij zelf valt er genoeg te beleven: rondleidingen met aansluitend een ‘Zuid-Tirools vieruurtje’, een barbecue in de wijngaard of een proeverij van zelfgemaakte wijn.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.