Ontspannen op zijn Grieks op het rustige eiland Lipsi

Volgens de mythe is het Griekse eiland Lipsi een droomachtige plek, waar een van de meest populaire hoofdstukken van de Odyssee plaatsvindt. Turquoise water, een breed scala aan activiteiten en vooral de intentie om alles achter je te laten, zijn de essentiële elementen van dit unieke eiland vol zandstranden.

Naast watersport, kunt je ook op het eiland genieten door te wandelen en te fietsen. Aangezien Lipsi een “match-maker” is tussen de natuur en de persoonlijkheid van de reiziger, is het heel gebruikelijk om huwelijksceremonies op het eiland gade te slaan. Maar liefste 24 eilandjes liggen rond Lipsi op je te wachten, verken het schone water of neem een duik in de verborgen baaien.

De smaak van Lipsi

De authentieke “smaak” van Lipsi is zonder twijfel de keuken. Het gebruik van lokale gerechten proef je direct. Misschien is de wijn van Lipsi wel dezelfde mythische wijn die Odysseus meegenomen heeft, toen hij het eiland verliet!

 

 

Je kunt vanuit Amsterdam of Eindhoven via Kos naar Lipsi reizen. Voor meer informatie over Lipsi kijk op: www.lipsi.gr/en

 

 

Binnenkort meer over Lipse

Het Grieks Verkeersbureaus organiseert een besloten event voor Nederlandse reisjournalisten en bloggers om kennis te maken met het eiland. Zo kunnen zij met hun verhalen het Nederlandse publiek enthousiast maken over Lipsi. Daarom worden wij uitgenodigd door De Griekse Nationale Organisatie voor Toerisme in Amsterdam en de burgemeester van Lipsi voor een diner – presentatie over het eiland.

      Wanneer : Dinsdag 19 maart 2019
      Tijd: 18:00 – 20:30
      Plaats: Restaurant Thalassa

Aanmelden kan door contact op te nemen met het Grieks Verkeersbureau.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.