Vanaf mei een extra dagelijkse vlucht tussen Amsterdam en Wenen

Austrian Airlines verhoogt het aantal dagelijkse vluchten tussen Amsterdam en Wenen. Aan de zomerdienstregeling voor 2019 is een vijfde vlucht van – en naar Wenen toegevoegd. Vanaf mei wordt de extra dagelijkse vliegverbinding ingezet. De vlucht is vanaf vandaag te boeken.

De vijfde vlucht met vluchtnummer OS380 vertrekt dagelijks om 14.00 vanuit Amsterdam en arriveert om 15.55 in Wenen. Vanuit Wenen vertrekt vlucht OS379 dagelijks om 10.45 en arriveert om 12.40 in Amsterdam.

 

 

Retourtickets zijn beschikbaar vanaf 99,- euro inclusief luchthavenbelasting. De Lufthansa Group, waar Austrian Airlines onderdeel van is, verstevigt haar positie in de markt met de inzet van een extra dagelijkse vlucht tussen Amsterdam en Wenen.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.