Kom naar Plopsa en ontmoet Bert en Ernie

Op zaterdag 23 en zondag 24 februari gaat Plopsa Indoor Coevorden even terug in de tijd. Tijdens dit weekend ontvangt het indoorpark het populaire duo Bert en Ernie van Sesamstraat voor twee dagen vol Meet & Greets.

Bert en Ernie, het bekendste muppetduo van het kinderprogramma Sesamstraat, komen tijdens het laatste weekend van de voorjaarsvakantie naar Plopsa Indoor Coevorden. Sesamstraat-fans krijgen er niet alleen de kans om de vrienden in levenden lijve te ontmoeten, maar ook om op de foto te gaan als souvenir van een supergrappige dag.

 

 

Maya Show

Ook Maya de Bij, Filip en Willy brengen hun vakantie in Plopsa Indoor Coevorden door. Ze openen elke dag de poorten van Het Theater voor een te gekke show.

 

 

Natuurlijk zijn de andere Plopsa-figuren ook van de partij om hun fans te begroeten tijdens de supertoffe Meet & Greets. De Meet & Greets met Bert en Ernie en de andere figuren en de Maya Show zijn begrepen in de toegangsprijs.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.