Attractiepark Slagharen opent SUBWAY restaurant

Attractie- & Vakantiepark Slagharen opent begin april 2019 in de Main Street een Subway restaurant. De Sandwich artists van Subway maken de gehele dag door versbereide sandwiches, de zogenaamde Subs, en verse salades. De nieuwe locatie heeft 48 zitplaatsen verdeeld over binnen en buiten. Attractie- & Vakantiepark Slagharen heeft de primeur met dit Subway restaurant.

Vers, voedzaam en huisgemaakt

Attractie- & Vakantiepark Slagharen breidt haar horeca-aanbod steeds verder uit en speelt door de samenwerking met Subway in op de huidige trends. Subway voorziet hierin met een voedzaam en vers assortiment sandwiches en salades.

 

 

In Subway restaurants kunnen gasten terecht voor heerlijke Subs, bereid met ter plaatse versgebakken brood. De Sandwich Artist maakt elke Sub ter plekke, voor de ogen van de gast klaar. De Subwayformule staat bekend om haar vele keuzemogelijkheden, waarbij gasten zelf invloed hebben op de voedingswaarden. In totaal zijn er maar liefst 2 miljoen varianten mogelijk. Op die manier is dit de perfecte plek om de dag in Slagharen te beginnen of af te sluiten. Of om tussendoor te komen lunchen.

 

Lees ook dit artikel: Een nog beter Attractie- & Vakantiepark Slagharen met deze nieuwe directie

 

Primeur

In Nederland bestaan inmiddels ruim 200 Subway restaurants. In Slagharen vindt dit voorjaar een primeur plaats met de opening van het eerste Subway restaurant in de attractie- & vakantiepark sector. Binnen de keten Parques Reunidos, waartoe Slagharen behoort, werkt SUBWAY ook samen met Movie Park Germany en Marineland Côte d’Azur.

Sandwich Artists gezocht

Vanaf deze week start de werving van de zogenaamde ‘Sandwich Artists’. In een praktische vastomlijnde training leert de Sandwich Artist het vak om een lekkere Sub of salade te maken. De Sandwich Artist leert wat zijn of haar werk inhoudt en welke vaardigheden nodig zijn om gasten blij en tevreden te houden.

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.