Een voorproefje op Oostenrijk

Wachten saai? Dat dachten we niet. In ieder geval niet op de halte aan het Spui in Den Haag. Want sinds 29 januari kun je daar 2 weken lang wegdromen naar je volgende vakantie in Oostenrijk.

Het Oostenrijks Toeristenburo heeft de bushalte compleet ‘gekaapt’ en nodigt de wachtende reizigers uit, om op 1 van de tot rotsblok omgetoverde bankjes van de halte voor een adembenemd bergpanorama plaats te nemen. Aangezien het thema van de zomercampagne van Oostenrijk dit jaar ‘Puur samenzijn’ is, wordt de reiziger gevraagd met wie ze het liefste in het écht in Oostenrijk zouden zitten.

En voor 2 personen blijft het niet alleen maar bij dromen: onder de reizigers die een selfie in het hokje delen op hun socials, geeft het Oostenrijks Toeristenburo een zomervakantie weg.

 

 

Ook bioscoopbezoekers wordt een kort denkbeeldig verblijf geboden. Vanaf 14 februari kunnen bezoekers van de Pathé theaters in Haarlem, Amersfoort en Amsterdam (Arena) op de foto ‘in’ Oostenrijk.

Zomercampagne: Puur samenzijn

“De Nederlander heeft in zijn drukke, hectische bestaan een intense behoefte aan quality-time met zijn dierbaren. In gezelligheid. In natuur en vrijheid. Even de druk van de ketel en ontspannen met je inner circle, met familie en/ of vrienden. Vakantie in Oostenrijk sluit naadloos aan bij dit verlangen, bij dit typisch Nederlandse begrip ‘gezelligheid’. Hier kun je tot rust komen en in een veilige haven van je vakantie genieten en je in de watten laten leggen. Bovendien is de band die Oostenrijkers van oudsher hebben met de natuur een inspiratiebron voor Nederlanders”, aldus Herwig Kolzer, regiomanager Oostenrijks Toeristenburo Amsterdam.

De bindende factor van gezelligheid, die de Nederlander zoekt en in Oostenrijk te vinden is in de manier van leven, de levensinstelling, het zichzelf niet al te serieus nemen, de humor en de enorme verbondenheid met de natuur willen we in deze campagne naar voren brengen.

 

 

Multimediaal

Thema van de imagecampagne van het Oostenrijks Toeristenburo is komend seizoen ‘puur samenzijn’. Samen met het mediabureau werd een omvangrijk, multimediaal plan opgesteld om deze campagne zo efficient mogelijk uit te rollen. Hierbij werd een groot gedeelte ingezet op video (online), bioscoopreclame, advertorials in print, en digitale out of home-uitingen.

Video

Leuk feit is, dat de personen die te zien is in de video, de digitale out of home-uitingen en de bioscoopreclame, niet gecast zijn. Ze zijn daadwerkelijk ook ‚in het echt‘ de gastheren van de almhut (Gjaid Alm in het Salzkammergut) en een Nederlands gezin dat in Oostenrijk woont..

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.