Nu nog meer campers en caravans te huur bij PaulCamper

PaulCamper, het online platform waarop particulieren een camper of caravan kunnen huren of juist vérhuren heeft zijn camper- en caravanaanbod verdubbeld door het verhuurderbestand van Bed&Wheels over te nemen. Dankzij deze overname behoort PaulCamper tot de top drie van camper-sharing platforms in Nederland.

De vraag naar particuliere huur van campers is de laatste jaren enorm gegroeid. Dankzij de overname kan PaulCamper al het komende seizoen meer mensen in staat stellen om via het platform de camper voor hun droomvakantie te boeken. “Het DNA van Bed&Wheels en PaulCamper komen bijzonder goed overeen”, aldus Marnix Eykhout, country manager Nederland bij PaulCamper. “Bij beide platforms draait het om de persoonlijke aanpak en passie voor avontuurlijke kampeervakanties. Dat is wat mensen samenbrengt op en buiten het platform. Met PaulCamper kunnen we die liefhebberij omzetten in een succesvolle zakelijke transactie waar huurders en verhuurders heel veel plezier van hebben.”

 

 

Door te investeren in het Nederlandse platform wil PaulCamper ook in Nederland de grootste aanbieder op het gebied van camper-sharing worden. Deze groeistrategie is onderdeel van het overkoepelende doel om uiteindelijk marktleider in Europa te worden.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.