Dit is de winnaar van ‘Shapes in White’

Tijdens de 26e editie van het open air sneeuw- en ijssculpturen event ‘Shapes in White’ kozen professionele juryleden het kunstwerk ‘White Superman’ van het Italiaanse duo Ivo Piazza en Reiner Kasslatter als winnaar.

In Ischgl zijn negen teams van professionele beeldhouwers en kunstenaars van 7 tot 11 januari aan de slag gegaan met grote blokken sneeuw. Voor wintersporters zijn de sculpturen van de superhelden te bewonderen op de pistes van de Silvretta Arena, tot de natuur ze weer laat verdwijnen.

 

 

Dit jaar zijn superhelden als Batman, Spiderman en Wonder Woman in Ischgl tot leven gekomen. De kunstenaars toverden het skigebied in vijf dagen om tot een open-air galerie vol superhelden in indrukwekkende poses tot wel 10 meter hoog. Iedereen die een foto plaatst van de sculpturen met de hashtag #formeninweiss2019 maakt kans om 2 keer een 2-daagse-skipas te winnen.

 

 

En de winnaar is…

De professionele juryleden kozen het kunstwerk ‘White Superman’ van Ivo Piazzo en Reiner Kasslatter uit Italië als winnaar. Vorig jaar werden ze nog derde en nu zijn ze voor goud gegaan. De tweede plek was voor het sneeuwsculptuur ‘Superheroine mum’ van het Italiaanse team Lorenz Demetz en Thomas Mussner. De Italianen nemen dit jaar alle drie de plekken in want Ivan Holzknecht en Armin Rifesser behaalde de derde plaats met hun kunstwerk ‘Batman vs Joker’.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.