Dit is de winnaar van de award voor Beste Kidsclub Vakanties

De Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards worden jaarlijks uitgereikt tijdens de Vakantiebeurs en op zondag 13 januari 2019 mocht Neckermann Reizen de award voor de Beste Kidsclub in handen nemen. Een bonte stoet van kleurrijke vakantiemascottes opende het feestelijke award-event, dat werd gepresenteerd door een van de hotste artiesten van dit moment: Vinchenzo! Bij de uitreiking van de awards werd de populaire Voice of Holland-ster geassisteerd door een team van Kids Vakantiegids Detectives. Dit jaar brachten bijna 8.000 kinderen en ouders hun stem uit.

Kids vakanties

Neckermann Reizen besteed aan diverse aspecten van de familievakantie aandacht om er voor de kinderen ‘de vakantie van hun leven’ van te maken. Zo biedt de reisorganisaties Aquamania hotels aan; hotels met bijzondere, uitgebreide waterparken met waterpret voor jong en oud.

Onder andere alle SunConnect hotels, één van de acht eigen merkhotels van Thomas Cook, zijn puur gericht op vakantie vierende gezinnen. In deze hotels draait het allemaal om contacten leggen, zowel met je eigen gezinsleden als met nieuwe vriendjes en vriendinnetjes. De kinderen kunnen zich hier eindeloos vermaken in de prijswinnende Kids Club en de tieners halen hun hart op in de Teen Chill-out room. Met het hele gezin actief bezig zijn? Geen zorgen: gedurende de dag zijn er genoeg activiteiten te beleven! Ook de Sunwing hotels zijn erg populair onder gezinnen die met name met jonge kinderen reizen. Kinderen onder de 12 jaar eten hier namelijk gratis mee!

 

 

“Wij zijn uiteraard erg trots dat we met een award naar huis gaan”, aldus Hilde Appels, Online marketeer & Affiliate manager van Neckermann Reizen. “We vinden het belangrijk dat de kidsvakanties goed aansluiten bij de wensen van onze jongste gasten, daaraan besteden we veel tijd en aandacht. Het winnen van deze award geeft aan dat we dit goed in praktijk weten te brengen en dat de kinderen én ouders zich uitstekend vermaken tijdens hun vakantie en dat het voldoet aan de verwachtingen”. Neckermann Reizen heeft in haar Kidsclubs niet alleen aandacht voor entertainment, maar ook voor educatie.

 

 

Lollo & Bernie

De knuffelbare mascottes van Neckermann gaan al een tiental jaren mee en zijn nog steeds razend populair bij de jongste kinderen. Bij de Lollo & Bernie KidsClub zijn de kinderen meerdere dagen per week welkom voor animatie, minidisco’s en natuurlijk de geliefde knuffelmomenten! Lollo & Bernie zorgen voor een vakantieherinnering waarvan de kids nog lang nagenieten en waardoor ze volgend jaar weer op vakantie willen met Neckermann Reizen.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.