MOTORbeurs Utrecht 2019 staat in het teken van zelf rijden!

De aankomende editie van MOTORbeurs Utrecht biedt alles op het gebied van motorrijden. De komende editie is niet alleen de grootste ooit, maar kent naast 300 exposanten ook een ongekend aantal activiteiten waar je als bezoeker zelf aan mee kunt doen. MOTORbeurs Utrecht vindt van 14 tot en met 17 februari plaats in de Jaarbeurs in Utrecht.

Jong geleerd is oud gedaan, een tegelwijsheid die ook in motorland van toepassing is. Om al die jonge motorrijdertjes de dag van hun leven te bezorgen zal de Jaarbeurs in Utrecht bol staan van stoere motoractiviteiten voor de kids. We beginnen bij de allerkleinsten (t/m 3 jaar) met een kidsparcours met GS driewielers en Yamaha loopfietsen, de oudere kinderen (3 t/m 15 jaar) kunnen op de gave elektrische Non-Stop motoren mini trial rijden. Bezoekers van 17 jaar en ouder die nog geen motorrijbewijs hebben kunnen in het kader van Try the Bike onder begeleiding van BOVAG rijinstructeurs hun eerste motorrijles nemen.

 

 

Op zoek naar een nieuwe motorfiets? Op de stands kunnen bezoekers motoren bekijken, maar dat is niet het enige. Dit jaar is het namelijk mogelijk om op het 4.000 vierkante meter tellende, overdekte testparcours op P3 kennis te maken met de nieuwste modellen van de aanwezige motorimporteurs. Daarnaast komt er een indoor GS Adventure Arena met een uitdagend obstakelparcours. Doorgewinterde offroad rijders kunnen hun vaardigheden meten met andere offroad rijders door zich op te geven voor de Mini GS Trophy. Voor aspirant offroad rijders is er de mogelijkheid om onder begeleiding de eerste stappen in deze uitdagende wereld te zetten door via de site een plaats te reserveren voor de GS DiscoveRide. Op het buitenterrein wordt een compacte supermoto baan aangelegd, waar beoefenaars van deze tak van motorsport de hele dag demonstraties verzorgen. Ben jij een Supermoto rijder, dan is dit je kans! Kom met jouw eigen motor voor groot publiek jouw kunsten vertonen.

 

 

Daarnaast organiseert MOTORbeurs Utrecht dit jaar een brute Decibellen Contest (hard, harder hardst!); iedereen met een goed klinkende motorfiets mag meedoen, opgeven kan via de website. Ook aan de digitale motorsport is gedacht. Elke gamer kan zijn eGaming talenten laten zien op de stand van het TT Circuit Assen en deelnemen aan een virtuele racecompetitie.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.