Kom een glaasje bubbels drinken in een private jet op de Vakantiebeurs

Een glaasje bubbels drinken in een private jet?! JA, ook dat kan tijdens de vakdag op 9 januari. Xplane heeft de originele ‘Morane Saulnier TBM-700’ volledig duurzaam gerecycled tot exclusieve loungebar. De Xplane kan worden ingezet voor beurzen, meetings en exclusieve feesten en is een echte eye-catcher! Ideaal voor een luxe maar vooral Instagrammable fotomomentje op beurs. De Xplane staat gestationeerd van 9 tot 13 januari op de Vakantiebeurs in Utrecht, Hal 7 Stand 07.A020.

Over Xplane

De antracietgrijze kleur en de champagnekleurige belijning geven het vliegtuig een chique ‘look en feel’. De gepolijste vleugels van het volledig verlichte vliegtuig dienen nu als exclusieve bar en DJ BOOTH. De Xplane kan ingezet worden voor onder andere beurzen, business meetings, exclusieve feesten en private party’s, zowel binnen als buiten de luchtvaart.

 

 

Het team achter de mobiele loungebar denkt graag out of the box, passend bij het karakter van elk evenement. Naar wens kunnen cateraars, hostessen, bartenders en coole DJ’s geboekt worden. Vanuit de thuisbasis Lelystad wordt de Xplane per trailer vervoerd naar iedere locatie in binnen- én buitenland. De vleugels zijn demontabel en inklapbaar. Volledig uitgestald heeft het vliegtuig een lengte van 11 meter; een vleugelspanbreedte van 9 meter en een hoogte van 4.05 meter.

 

 

Vakantiebeurs

We nodigen je graag uit voor de Vakdag op 9 Januari vanaf 16.00 uur om samen het glas te heffen op het Nieuwe jaar! DJ la Fem zal draaien vanaf de Xplane vleugel. De Xplane is te bezoeken van 9 tot 13 januari in Hal 7 Stand 07.125. Vergeet vooral niet de hashtag #privateplanebar te noemen.

Koop je kaarten voor de Vakantiebeurs met korting

De Vakantiebeurs is van 10-13 januari 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht. Ontdek het laatste nieuws op Verkeersbureaus.info. Koop nu je entreekaartje met korting en sla de wachtrijen voor de kassa over.

  

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.