Zo bespaar je in het nieuwe jaar met de My Emirates Pass

Emirates kondigt opnieuw de komst van de My Emirates Pass aan. Dit exclusieve seizoensgebonden product zorgt ervoor dat reizigers met een Emirates boardingpass kunnen profiteren van fantastische kortingen en voordelen bij meer dan 500 locaties in de Verenigde Arabische Emiraten. Des te meer reden voor Emirates passagiers om in het nieuwe jaar de leukste attracties in Dubai te bezoeken.

Ontdek Dubai voor minder

Passagiers van Emirates kunnen nu genieten van speciale aanbiedingen door de hele stad. In populaire winkelcentra en op wellness behandelingen zijn er kortingen tot 30%. Daarnaast krijgen reizigers tot wel 50% korting op outdoor activiteiten zoals watersporten en nachtelijke toegang tot golfbanen. De korting in restaurants kan ook oplopen tot 50%. Op emirates.com/myemiratespass zijn alle aanbiedingen te vinden.*

 

 

Mohammad Al Hashimi, Emirates’ Vice President Commercial Products Dubai, zegt: “We zijn heel blij met de terugkeer van de Emirates Pass deze winter, zodat bezoekers makkelijker meerdere plekken in Dubai kunnen verkennen. Reizigers die naar Dubai komen, of dit nu voor een kort bezoek of langer verblijf is, ontdekken nu nog voordeliger wat de stad te bieden heeft. Met aantrekkelijke kortingen bij meer dan 500 locaties, is er voor ieder wat wils in het nieuwe jaar.”

Dubai is de perfecte vakantie- en overstapbestemming en biedt bezoekers winkels van wereldklasse, een heerlijk zonnetje gedurende het hele jaar en de beste restaurants. Bezoekers vergapen zich aan de veelzijdigheid van de iconische stad, het betoverende entertainment en de avontuurlijke outdoor activiteitenparken.

 

 

De actie is geldig voor Emirates passagiers die naar en via Dubai reizen tussen 1 januari en 31 maart 2019. Laat simpelweg de boardingpass* en een geldige identiteitskaart zien bij de deelnemende winkels of activiteiten en bespaar direct.

*Lokale algemene voorwaarden zijn van toepassing

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.