Kom tot rust aan de Engelse kust

Prachtige natuur, historische kastelen, indrukwekkende rotswanden en het beste uit de zee – de Engelse kust heeft het allemaal! Op het nieuwe online platform van England’s Coast ontdek je één van ’s werelds meest fantastische en diverse kustlijnen.

De site laat overzichtelijk zien waar je kunt verblijven en welke activiteiten je allemaal kunt ondernemen. Zo boek je precies de vakantie die bij jou past. Meer weten? England’s Coast is van 9-13 januari te vinden op de Vakantiebeurs in Hal 10 met standnummer C014.

 

 

Laat je inspireren

De Engelse kustlijn is meer dan 3.200 kilometer lang en behoort tot de meest spectaculaire kusten ter wereld met haar kilometerslange stranden, bruisende havenstadjes, kastelen op torenhoge kliffen en levendige resorts aan zee. Ondanks de rijke cultuur en historie als eilandnatie wordt de kustlijn vaak overgeslagen wanneer Nederlanders naar Engeland reizen.

Onderzoek, uitgevoerd door de National Coastal Tourism Academy (NCTA) van Engeland, laat zien dat Nederlanders vrijwel niets weten van het Engelse kustgebied, waaronder 13 procent die het gebied helemaal niet kende. Samantha Richardson, Academy Director van de NCTA, zegt: “We weten dat gebrek aan kennis een van de belangrijkste reden is waarom Nederlanders onze kust niet bezoeken. Daarom zetten we ons in om onze buren te introduceren aan de enorme diversiteit die de Engelse kust te bieden heeft. Van historische vissershavens tot prachtige natuurreservaten en fiets- en wandelpaden over de kliffen.”

 

 

Op het nieuwe online platform van England’s Coast vind je inspirerende video’s en ontdek je de diverse kustlijn. De site laat overzichtelijk zien waar je kunt verblijven en welke activiteiten je allemaal kunt ondernemen. Ontspan in een afgelegen hut, kies voor een mooi boetiekhotel of boek een gezellige kamer in een bed-and-breakfast, er is voor ieder wat wils. Door middel van de handige boekingstool boek jij precies de vakantie die bij jou past.

Win een reis naar de Engelse kust op de Vakantiebeurs

Mensen die een bezoek brengen aan de England’s Coast stand tijdens de Vakantiebeurs kunnen meedoen aan de winactie waarbij één van de volgende twee vakanties naar de Engelse kust te winnen is:

  • Vaar naar Hull met de P&O veerpont en rijd vervolgens langs de kust richting het noorden om te genieten van een diner B&B in The King’s Head Inn. De perfecte plek om de prachtige kustlijn van Yorkshire te verkennen. Ontdek vervolgens de adembenemende Northumberland kust en wordt hier vorstelijk behandeld in Bamburgh Castle, één van de mooiste kastelen in Engeland.
  • Vaar met P&O naar Dover aan de zuidkust en verblijf drie nachten in het viersterren Hydro Hotel, Eastbourne. Rijd langs de prachtige zuidkust en ontdek de galerijen en charme van deze prachtige Victoriaanse badplaats. Ontspan aan het zwembad, geniet van het mooie uitzicht op zee vanuit dit elegante hotel en dineer in het Crystal of Orangery restaurant.

 

 

 

Koop je kaarten voor de Vakantiebeurs met korting

De Vakantiebeurs is van 10-13 januari 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht. Ontdek het laatste nieuws op Verkeersbureaus.info. Koop nu je entreekaartje met korting en sla de wachtrijen voor de kassa over.

  

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.