Kampeerliefhebber Frans Hoofwijk gaat aan de slag bij Camptoo

Frans Hoofwijk gaat vanaf 1 januari volgend jaar bij Camptoo aan de slag als camperspecialist. In die rol zal hij huurders en verhuurders voorzien van (technische) informatie over campers en caravans en workshops door het hele land organiseren. Op beurzen en markten is hij het aanspreekpunt voor kampeerliefhebbers en campereigenaren, maar ook voor iedereen die een avontuur met een camper overweegt. Ook zal hij instructievideo’s maken voor het nieuw te lanceren Camptoo TV.

Frans Hoofwijk (51) is geen onbekende in de camperbranche. Al meer dan 15 jaar deelt de kampeerliefhebber zijn kennis over campers en caravans met vakantiegangers en branchegenoten. De laatste jaren deed hij dat voor de NKC, waar hij zijn passie als presentator en kennisdeler in de praktijk bracht.

 

 

“De markt voor campers is al jaren booming. In de toekomst zullen we te maken krijgen met veel nieuwe regeltjes voor het reizen met een camper”, aldus Frans. “Ook zal de komende generatie op een andere manier gebruik willen maken van de vrijheid die reizen met een camper biedt. Deelplatform Camptoo past perfect in dat plaatje. Vanaf dag 1 was ik onder de indruk van het deelconcept en van het enthousiasme dat de oprichter, Martijn Peeters, verspreidde.”

Een perfecte match dus, Frans en Camptoo. Martijn Peeters: “Frans en ik kennen elkaar sinds het prille begin van Camptoo in de zomer van 2014. Frans z’n passie voor campers sluit helemaal aan bij Camptoo. Ik merk in al onze gesprekken dat we elkaar zodanig aanvullen dat de energie en het enthousiasme eraf druipt en dat zie ik niet vaak. Met zijn ervaring en technische kennis zal Frans het serviceniveau van Camptoo verder verhogen en onze positie als meest betrouwbare camper en caravan verhuurplatform verder versterken.”

 

 

Wil je graag eens kennismaken met Frans of zie je mogelijkheden om met Camptoo samen te werken tijdens workshops of evenementen? Neem dan contact op met Camptoo.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.