Vier de feestdagen met Emirates

Emirates tilt in december de kerstvreugde naar een hoger level. Voor het derde jaar op rij introduceert de luchtvaartmaatschappij speciale kerstmenu’s en een vernieuwd aanbod aan nostalgische films, beschikbaar op geselecteerde vluchten. Zowel in de lucht als op de grond worden er voor de benodigde extra’s gezorgd om alle passagiers die met Emirates reizen in de feeststemming te brengen.

Speciale kerstmenu’s

Passagiers in Economy Class kunnen kiezen voor een overheerlijk stukje kalkoenrollade met aardappelpuree, een kipsaucijs, groene erwten, babywortels en cranberrysaus, bereid door Emirates prijswinnende chefs. Als dessert serveert de luchtvaartmaatschappij een melkchocolademousse met cranberrycompote en een chocolaatje in de vorm van een rendier.

In First en Business Class wordt er genoten van met abrikozen gevulde geroosterde kalkoenfilet, aardappeltjes met romige spruitjes, kalkoenbacon en cranberrysaus. Het dessert bestaat uit een chocoladekersttaart met meringue toefjes, chocosterretjes en een peperkoek mannetje of mint- chocoladetoetje met fondant en vanillesaus. Daarnaast wordt er in de iconische onboard lounge een heuse limited edition Santa’s Spice Amarula Cocktail geserveerd. In de Emirates lounges op Dubai International Airport zijn er gelijkwaardige kerstmenu’s verkrijgbaar tussen 15 en 31 december.

 

 

Als toevoeging op het heerlijke eten, is er de optie voor passagiers om te kiezen uit een ruime drankenselectie. Maak de maaltijd compleet met een van de uitstekende wijnen en champagnes of kies uit het uitgebreide aanbod aan whisky’s, cognacs, gins, wodka’s, likeuren en meer.

Kerstklassiekers op ice

Emirates doet er alles aan om een beter-dan-thuis ervaring te creëren met het nieuwste en beste aanbod aan films, series en muziek op ice. Om reizigers extra snel in de holiday spirit te krijgen, zijn vanaf nu ook de leukste kerstklassiekers beschikbaar. Nieuwe toevoegingen zijn onder andere Love Actually, Home Alone, Elf, The Polar Express, The Holiday en it’s a Wonderful life. Inmiddels zijn er ruim 1.000 films te bekijken en kunnen passagiers kiezen uit meer dan 3.500 on demand entertainment kanalen, meer dan bij welke luchtvaartmaatschappij dan ook.

 

 

Last minute kerstcadeaus

De beste kerstcadeaus kunnen nog op de valreep gekocht worden in de Emirates Official Store. De nieuwe, door kerst geïnspireerde, producten in de festive airline collectie zijn onder andere kerstpyjama’s, Emirates kerstkaarten, kersttruien en mokken. Al deze producten zijn zowel verkrijgbaar in de winkel als online.

Emirates besteedt graag extra aandacht aan bijzondere gelegenheden om, zowel in het vliegtuig als op de grond, de klantervaring nog beter te maken. Naast kerst, viert de luchtvaartmaatschappij ook Divali, het Suikerfeest, het Chinees nieuwjaar en Oktoberfest met een speciaal aanbod.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.