Restaurant Hanninkshof treedt toe tot JRE

Restaurant Hanninkshof uit Enschede is toegetreden tot de JRE, Jeunes Restaurateurs. JRE is een vereniging van jonge restaurateurs uit het topsegment in Europa. Inmiddels zijn ruim 350 restaurants en 160 hotels uit 15 landen aangesloten bij JRE. Chefkok Jojan Kersbergen vertelt trots: “JRE is een mooie club van jonge zelfstandige ondernemers met een toprestaurant. Dat we hier nu bij horen zegt iets over de kwaliteit van ons restaurant.”

JRE, Jeunes Restaurateurs, is een vereniging van jonge restaurateurs en chefs die hun talent en passie voor eten met elkaar delen. Er zijn ruim 350 restaurants en 160 hotels aangesloten bij JRE, verspreid over 15 landen. De chefs combineren uitzonderlijk talent, een grote passie voor de keuken, liefde voor lokale producten en een sterk gevoel voor traditie. Alleen chefs en restaurateurs onder de 42 jaar mogen toetreden.

 

 

Mystery guest

De jonge chefkok wist niets van de eventuele toetreding tot de JRE. “Als restaurant moet je echt geselecteerd worden. Een mystery guest heeft ons restaurant bezocht en je wordt als restaurant beoordeeld door een ballotagecommissie. Nadat ze bij ons hadden gegeten werden we gebeld met de vraag of we wilden toetreden tot de JRE. We hadden geen idee dat we al beoordeeld waren”, lacht Jojan.

 

 

Jojan legt uit dat je de toetreding tot JRE moet zien als een kwaliteitskeurmerk. “Het zegt echt iets over de kwaliteit van ons restaurant dat we nu bij deze club aangesloten zijn. Gasten kunnen vertrouwen op een voortreffelijke ervaring als ze bij ons komen eten”, aldus Jojan.

Passie delen

Ook Hanninkshof zelf heeft praktische voordelen aan de toetreding tot de JRE. “Je kunt samen met andere JRE restaurants inkopen en daarnaast profiteren we natuurlijk van de bekende naam van JRE, jeunes restaurateurs.” Bij JRE draait alleen om het delen, aanmoedigen en inspireren van de passie en het talent voor eten. De jonge chefs die zijn aangesloten bij deze club delen hun kennis graag met elkaar.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.