5 originele (schoen)cadeautips

De Sint is in het land. Dat betekent dat de schoen gezet mag worden. En dat we uit kunnen kijken naar Pakjesavond. Voor gegarandeerd uitpakplezier helpt Basil Sint (en een klein beetje de ouders) een handje in zijn zoektocht naar leuke (schoen)cadeaus. Dus, vol verwachting klopt ons hart…

1. Een vrolijk fietsmandje voor de allerliefste

Heb je de leuke details al gezien? Drie vrolijke vlinders of een mintgroene strik. De Basil Jasmin fietsmand is dé liefste mand voor de allerliefste. Verkrijgbaar in drie kleuren, inclusief kleurrijk detail. En heel handig voor het meenemen van al dat strooigoed! Consumentenadviesprijs vanaf €9,99.

 

 

2. Zie de maan schijnt

Niet door de bomen, maar op onze Stardust-tassen. De kindertassen hebben namelijk reflecterende sterren. Wel zo leuk én veilig! De Stardust-serie bestaat uit een dubbele fietstas, een rugzak (met Hook-On systeem aan de bagagedrager te haken) en een bijpassende bel. Love you to the moon and back! Consumentenadviesprijs vanaf €7,99.

3. Piet ging uit fietsen

en nam een frametasje mee. Daar lees je namelijk makkelijk je route op af. Handig voor de vele adressen op pakjesavond😉 Het frametasje heeft een smartphone touchable venster, en kan dus vanaf de fiets bediend worden. Verkrijgbaar in twee kleuren: zwart en grijs. Consumentenadviesprijs is €21,99.

4. Sinterklaas Kapoentje, wat zit daar in mijn schoentje?

Een mooie fietsbel. Ding dong, hier komt Piet! Basil heeft diverse bellen in het assortiment: grote ding-dong bellen, vintage fietsbellen en kinderfietsbellen. Voor ieder wat wils. Consumentenadviesprijs vanaf €7,99.

 

 

5. Snelle Piet ging opnieuw uit fietsen…

op zijn elektrische fiets. Om de levensduur en prestatie van de E-bike te verbeteren bescherm je de E-bike met een neopreen accuhoes van Basil. Verkrijgbaar in diverse modellen geschikt voor bagagedrager- en frame-accu’s, middenmotors en de accu-aansluitpunten. Consumentenadviesprijs vanaf €9,99.

Oh kom er eens kijken wat ik in mijn schoentje vind…Wist je ook dat je bij Basil je (digitale) schoen kunt zetten? Kom maar eens kijken… op onze Facebookpagina. Zet je schoen op onze Facebookpagina en maak kans op een leuk schoencadeau.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.