Vakantiebeurs verbetert en upgrade B2B-zone

Vakantiebeurs, hét reisevenement van het jaar, faciliteert samen met Sunny Cars als hoofdsponsor, aankomende editie wederom een B2B-zone waar vakbezoekers kunnen werken en waar zakelijke ontmoetingen kunnen plaatsvinden. Na het succes van vorig jaar heeft de organisatie besloten de B2B-zone uit te breiden en verder te professionaliseren.

Vakantiebeurs 2017

De zone bevindt zich aankomend jaar in hal 8 en zal bestaan uit twee gedeeltes; een B2B-garden met een business terras en een “B2B-Skylounge with a view” waar de B2B Trade-units zich bevinden met exposanten die zich puur richten op B2B-contacten tijdens de Vakdagen. De complete B2B-zone is geopend op woensdag 9 januari (vakdag) en donderdag 10 januari (eerste consumentendag) en is uitsluitend toegankelijk voor vakbezoekers en exposanten.

 

 

Bart Meijer, brandmanager van de Vakantiebeurs: “We zijn trots dat Sunny Cars zich wederom als hoofdsponsor heeft gecommitteerd. Wegens het grote succes van vorig jaar, hebben we samen de B2B-zone voor 2019 vergroot, verbeterd en geüpgraded. Er is een gratis WIFI-netwerk en vakbezoekers kunnen hier op een plezierige manier rustig zakendoen met exposanten. Hiermee voldoen we aan de vraag uit de markt om ook aanbod te creëren voor trade-bezoekers. Inmiddels zijn zelfs alle trade-units uitverkocht. Naast Sunny Cars zullen de volgende partijen aanwezig zijn in deze zone: Airtrade Holland, Transavia, Cathay Pacific, Vuelandia, Holiday Taxi Group, Holiday Extra’s, Visit Brussel, Zwitserland Toerisme, Prettig Reizen, Schauinsland Reisen, Schmetterling TravelXL, TravelMedia, E-Village, WebBeds, Red Online Marketing, Sales in Motion, Ctoutvert, Solfly, IDM Sud-Tirol en Hotelcracy Software.”

 

 

Hans Knottnerus, managing director van Sunny Cars: ”De vorig jaar geïntroduceerde B2B-zone was zo’n succes dat we geen moment getwijfeld hebben om opnieuw de hoofdsponsor te worden. Als dé partner van de reisbranche op het gebied van autohuur ondersteunen wij graag een dergelijk initiatief waarbij de vakbezoeker centraal staat. Ook dit jaar hebben we weer een groot en herkenbaar terras met nog meer zitjes. Het is de ideale plek voor vakbezoekers om elkaar te ontmoeten of gewoon even bij te tanken. Ze kunnen bij ons weer terecht voor een lekkere smoothie of koffie van onze eigen barista. Betalen doe je met een smile. Ons salesteam is uiteraard beide dagen op de stand aanwezig voor vragen of afspraken. We hopen weer veel collega’s uit de reisbranche te mogen verwelkomen!”

 

 

 

Koop je kaarten voor de Vakantiebeurs met korting

De Vakantiebeurs is van 10-13 januari 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht. Ontdek het laatste nieuws op Verkeersbureaus.info. Koop nu je entreekaartje met korting en sla de wachtrijen voor de kassa over.

  

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.